RAK- Mesečni horoskop za JULI..

RAK- Mesečni horoskop za JULI..

24. lipnja 2017. 0 By Admin 1

Spremite se na stresne situacije na poslu početkom meseca, jer će 2. jula Mars koji vlada vašim poljem posla i karijere praviti opoziciju sa Plutonom. Bićete izloženi sudu javnosti u ovom periodu i kasnije. Čuvajte se upadanja u skandale i slične neprijatne situacije. Sve do 10. jula izbegavajte susrete sa ljudima koji vam deluju sumnjivo, kao i bilo kakav vid poslovanja sa takvima, naročito ako imate saznanje da se neko bavi poslovima s one strane zakona.

Vi sami treba da izbegavate da se služite mahinacijama i ne dopustite da vas drugi uvuku u mutne radnje. Moglo bi zbog sličnih pokušaja da dođe do raskida jednog poslovnog partnerstva sa jednom osobom na višem položaju kada Sunce bude pravilo opoziciju sa Plutonom. Od 14. jula će vam početi bolji period na poslu. Merkur će praviti sekstil sa Jupiterom, što će vam otvoriti prostor za profitabilne investicije. Od ruke će vam ići administrativni poslovi, promet nekretninama, a imaćete koristi i od oglašavanja vaših usluga u medijijma kao i ako se vi sami bavite reklamnim uslugama.

 

Venera sve do kraja meseca prolazi kroz vaše polje tajni i znak Blizanaca, pa vam se preporučuje da vaše poslovne planove držite u tajnosti, bar one koji su važni i koji treba da vam donesui veći profit. U tu svrhu vam se preporučuje da važne sastanke obavljate u četiri oka i da budete okruženi isključivo osobama od poverenja.

 

Na finansijskom polju će vam pomoć pružiti Merkur koji prolazi kroz vaše polje novca od 6. do 26. jula, a nakon 22. jula će se tu naći još Sunce i Mars. Bićete u prilici da pažljivo osmišljenim akcijama i investicijama u dugoročne projekte, ostvarite stabilnost na polju novca. Naći ćete način da izbegnete zamke konkurencije i da jedan vaš projekt dobije podršku u vidu subvencije.

Nezaposleni Rakoviće biti promišljeni i sistematični u nalaženju novog zaposlenja, što im može doneti šansu da dobiju stalan i siguran posao.

 

nastavak na sledecoj stranici..

Stranice: 1 2 3