RAK- Mesečni horoskop za JULI..

RAK- Mesečni horoskop za JULI..

24. lipnja 2017. 0 By Admin 1

Ljubav

Ako ste u vezi:

Dešavaće vam se da ne možete da se sukladite sa emotivnim ili bračnim partnerom po nekim pitanjima zajedničkog života. Čak će vam biti teško da o tome uopšte razgovarate i postignete bilo kakakv kompromis. To će izazivati napetosti. Najbolje rešenje je da ne ulazite u otvoreni sukob oko toga. Potražite savet zajedničkog prijatelja ili osobe od poverenja.

Druga polovina meseca vam donosi smanjenje prethodnih tenzija i otvara vam prostor za dijalog i nalaženje rešenja u vezi onoga oko čega niste mogli da se složite. To će uneti mir u vašu vezu i uspostavićete željeni sklad i ravnotežu. Potrebno vam je više zajedničkih trenutaka u vidu druženja i izlazaka, a dobro bi vam došlo i zajedničko putovanje.

 

Ako ste slobodni:

Fizičke strasti će kod vas biti pojačane, pa ćete birati osobu sa kojom biste mogli da imate avanturu gde je seks na prvom mestu, dok vas nešto više od toga neće naročito zanimati. Sa jednom osobom ćete započeti takav vid veze ali ćete početi i da osećate prema njoj nešto više od same fizičke privlačnosti.Osećanja nećete umeti da ispoljite na pravi način, dok druga osoba neće osećati isto što i vi. Ako želite da dođe do prave ljubavi, moraćete mnogo da se potrudite oko toga.

Nešto starijim Rakovima će biti teško da se odluče da li da započnu nešto novo na emotivnom polju sa osobom koja je na to otvorena ili da odustanu, jer će im se činiti da to od njih zahteva mnogo napora i odricanja. Emocije će ipak biti jače.

 

nastavak na sledecoj stranici..

Stranice: 1 2 3