RIJEČI PAMETNE DJEVOJKE: Razmazi me ljubavlju, a ne svojim novcem

RIJEČI PAMETNE DJEVOJKE: Razmazi me ljubavlju, a ne svojim novcem

24. lipnja 2017. 0 By Admin

Ako ćeš me razmaziti, onda me razmazi svojom ljubavlju. Utopi me u poljupcima i zagrljajima, uhvati me za ruku dok šetamo među ljudima, zastani na trenutak samo da bi mi usnama dodirnuo obraz.

 

 

Kada smo usred prepirke, prestani vikati i privuci moje telo uz sebe, stisni me dok se ne prestanem boriti i poljupcem se ispričaj mojim tvrdoglavim usnama.

 

 

Ako je kasna noć, a ti se probudiš, uzmi me u naručje. Ako plačem, nateraj me da se trljamo nosevima dok se ne počnem smejati i zaboravim kakav je osećaj biti tužna. Ako je rano ujutro i moje su oči jedva otvorene, odmakni mi kosu s lica i polegni mi umornu glavu na tvoje rame da se odmori.

 

 

Vidiš, ne treba mi puno – ruka koju ću držati, srce koje ću čuvati, um od kojeg ću učiti, telo koje ću stisnuti i sećanja koja ću deliti. Ne treba mi puno da me razmaziš.

 

I zato te molim, razmazi me ljubavlju, a ne tvojim novcem.

 

 

Ne trebaju mi ekstravagantna putovanja ili skupocen nakit. Ne trebam automobile, skupe restorane ili najnovije tehnološke igračke. Ne trebam materijalne stvari i skupe poklone da bih se osećala voljenom.

 

 

Te stvari su baš samo to – stvari – i one me nikad neće moći usrećiti kao ti koji mi poklanjaš svoje srce, a moje sigurno čuvaš u svojim dlanovima.

 

nastavak na sledecoj stranici…

Stranice: 1 2