Sigurni znaci da je vaš partner postao nezainteresovan za vas…Rak se ponaša kao emocionalna žrtva, a Vodolija…

Sigurni znaci da je vaš partner postao nezainteresovan za vas…Rak se ponaša kao emocionalna žrtva, a Vodolija…

24. lipnja 2017. 0 By Admin

Vaga

Veoma je teško navesti Vagu da vam kaže kada je gotovo. Vjerovatno nećete uopšte primijetiti da nešto nije u redu. Ponašaće se prema vama, baš kao i do sada, isto tako nježno i dobro, mada ako ste dovoljno pametni čitaćete između redova. I dalje će vas grliti i ljubiti, i onda, jednog dana, samo ćete ih vidjeti sa nekim drugim.Upozoreni ste!

 

 

Škorpija

Pazite se ljubavnika u znaku Škorpije, jer će, on ili ona, uvijek napraviti da izgleda kao da je sve vaša krivica, počevši od banalnih stvari. Oni nikad nisu krivi, uvijek ste vi! Kada su zaljubljeni oni pokušavaju kompletno da vas pokore. Međutim, kada nisu zaljubljeni, Škorpije mogu da izgube i apetit – prosto su takve. Ako primijetite da im je smisao za humor postao crn i surov – napravite pauzu!

 

 

Strijelac

Strijelčevi ne umiju baš da drže jezik za zubima i nisu uopšte taktični. Veoma su male šanse da će vaš Strijelac biti u stanju da krije bilo šta od vas – čak i činjenicu da mu (ili joj) se više ne sviđate. Možda čak odluče i da se našale sa tim kako bi umanjili svoju grešku. Budite sigurni da postoji još neko.

 

nastavak na sledecoj stranici…

Stranice: 1 2 3 4