Sigurni znaci da je vaš partner postao nezainteresovan za vas…Rak se ponaša kao emocionalna žrtva, a Vodolija…

Sigurni znaci da je vaš partner postao nezainteresovan za vas…Rak se ponaša kao emocionalna žrtva, a Vodolija…

24. lipnja 2017. 0 By Admin

Jarac

Jarčevi imaju izražen osjećaj dužnosti koji se odnosi i na njihove veze. Oni su u stanju da vezu održavaju na onom istom nivou, kao na početku, i dugo nakon što izgube interesovanje za vas. Nastaviće da igraju svoju ulogu u svemu tome. Štaviše, neće vam reći ništa ali će provoditi više vremena na poslovnim putovanjima ili u kancelariji. Vi ćete znati da nešto nedostaje – to je on ili ona.

 

 

Vodolija

Ako ste u ljubavnoj vezi sa jednom Vodolijom, moraćete biti najbolji prijatelji od samog početka. A, kao najboljem prijatelju, on ili ona, osjećaće potrebu da vam saopšte i činjenicu da su zaljubljeni u nekog drugog. Njihovo ponašanje postaće sve više bizarno, neprijateljsko i hladno. Bolje da potražite nekog drugog, sa srcem!

 

 

Ribe

Ribe će vjerovatno provesti najviše vremena, od svih drugih znakova, da bi vam saopštile kako je vaša veza završena. One osjećaju izuzetnu krivicu i naravno, ne žele da vas povrijede. Takođe, u stanju su da kažu brdo laži, kako bi prikrili istinu i zaštitili sebe. Na kraju, laž uvijek ispliva na površinu. Moraćete da budete okrutni da ne bi izazvali još veću nesreću. Šta kažete na to?

 

 

kolektiv.me

Stranice: 1 2 3 4