Škorpija čita misli ,Strelac je talentovan za astralno putovanje,Lav rodjeni medijum…Koji spiritualni dar čuči u vama!

Škorpija čita misli ,Strelac je talentovan za astralno putovanje,Lav rodjeni medijum…Koji spiritualni dar čuči u vama!

24. lipnja 2017. 0 By Admin

Vaga
Teško prihvatate spiritualnu energiju koju primate, plašite se da ćete je pogrešno protumačiti. Budite hrabri i prihvatite sebe, mnoge stvari koje smatrate pukom imaginacijom su zapravo vaša sipiritualna vrata – prestanite da negirate i prepustite se.
Vaš specifični spiritualni talenat: Rođeni ste za Tai Či – ili bilo koju drugu meditaciju u pokretu. Sa spiritualnim energijama povezujete se sa lakoćom i gracioznošću.

 

 

Škorpija
Prirodni ste mistik i izvor spiritualnosti. Posedujete jak potencijal i kanal ka spiritualnosti, okultnom i stvarima koje su usko povezane sa mistikom i nepoznatim. Volite da istražujete istoriju ovih tematika, često postajete i ljubitelj spiritualnog sveta.
Vaš specifični spiritualni talenat: Telepatija – svi žele da znaju šta drugi misle, a neki čak i da manipulišu tuđim mislima. Vi možete i jedno i drugo.

 

 

Strelac
Niste sigurni da li verujete u spiritualne sposobnosti, ali prihvatate da postoji nešto više i izvan ovozemaljskog sveta. Naprasni ili dramatični incidenti u vašem životu pojačavaju vašu spiritualnu energiju, uviđate da ste mnogo kreativniji i povezaniji sa ovakvim energijama u kriznim situacijama.

 

Vaš specifični spiritualni talenat: Astralno putovanje – vi zaista možete da idete gde želite, a da čak i ne napustite svoju udobnu fotelju ili krevet.

 

nastavak na sledecoj stranici…

Stranice: 1 2 3 4