Svaka je lijepa, ali OVIH 5 rasturaju: Pet najharizmatičnijih žena Zodijaka…

Svaka je lijepa, ali OVIH 5 rasturaju: Pet najharizmatičnijih žena Zodijaka…

24. lipnja 2017. 0 By Admin 1

Svaka žena je lijepa na svoj način, bilo da je u pitanju čisto fizička ljepota ili karizma te pozitivna energija koja je čini privlačnom i neodoljivom. 

 

Ali, prema stručnjacima iz područja astrologije, ovih 5 pripadnica nježnijeg spola, koje su rođene u određenim znakovima, definitivno pobjeđuju kada je u pitanju magnetska privlačnost!

 

Ovan

Ovnovi su sportske građe, djeluju snažno i imaju izražene crte lica. Crte lica koje se teško zaboravljaju!

Često ćete biti u prilici da upoznate markantu ženu Ovna posebnih očiju ili savršenog stasa. Njihov izgled je u skladu sa snažnom i energičnom osobnošću karakterističnom za ovaj znak, a njihova svilenkasta koža potrudit će se da svaki dodir ove ljepotice zauvijek ostane duboko urezan u vašem sjećanju!

To su zaista predivne i strastvene žene koje su – neodoljive!

 

Lav

Snažne, graciozne i često sportske građe, Lavice plijene bez kompromisa. Nećete puno vremena potrošiti u potrazi za Lavicom čiji izgled i držanje ostavljaju bez teksta. Vole se oblačiti moderno i uljepšavati se, a u tome i uživaju.

Lavicama možemo pripisati mnogo talenata, a bez lažne skromnosti, prirodna ljepota i šarm nikada ne prestaju zadivljavati muškarce. Ako mislite da je ovdje riječ o prosječnoj ljepoti, prevarili ste se! Njih ćete lako prepoznati među mnogima, jer pored pomenute ljepote njihov stil oblačenja i života uopće gotovo nikada nije kliše!