5 pokazatelja da će se vaš život ubrzo DRASTIČNO promijeniti!

5 pokazatelja da će se vaš život ubrzo DRASTIČNO promijeniti!

25. lipnja 2017. 0 By Admin 1

Ponekad kada mislimo da se naši životi raspadaju, mi zapravo ne vidimo da stvari sjedaju na svoje mjesto.

 

Iako promjena nije uvijek dobrodošla, uvijek je zajamčena, a često i kada mislimo da su naši životi postali potpuno zbrkani, to je zato što se sve preustrojava kako bi se uskladilo s našim pravim namjerama i željama.

 

 1. Sve što vam se ne sviđa postalo je nepodnošljivo

 

Ne postoji ništa slično osjećaju razdražljivosti. Dolazi niotkuda, poput komaraca u noći, uzrokujući svrbež  koji vas muči sve dok ne povrijedite kožu. Kada vam počnu smetati male stvari u životu koje vam nikad prije nisu smetale, znajte da promjena dolazi.

 

Mora tako biti. Postoji određena količina negativnosti koju možemo izdržati, prije nego što napokon i posljednja kap prelije čašu.

Mi pucamo… i prelazimo u akciju.

 

2. Osjećate se izgubljeno

 

Najbolji način da pronađete sebe je da se izgubite. Svi smo čuli za tu izreku. Ipak, to zvuči malo naopako, sve dok … ne uspijemo shvatiti zašto. Kada se izgubite, nemate smjer, a kada nemate smjer, nemate želju.

 

Kada nemate želju, nemate potrebu za ničim, a kada nemate potrebu za ničim – tada vaša duša govori.

 

Iako se možete osjećati izvan kontrole, vi ste u ovom trenutku u jasnoj, savršenoj dispoziciji prihvaćanja većih saznanja onoga što vaše srce zaista, nesebično i potpuno želi da vidite i razumijete. To vas, dakle, postavlja na novi put, radikalna promjena koja vam je možda očajnički potrebna, ona koja vas usklađuje s vašim umom, tijelom, srcem i dušom.

 

nastavak na sledecoj stranici..

Stranice: 1 2 3 4