5 pokazatelja da će se vaš život ubrzo DRASTIČNO promijeniti!

5 pokazatelja da će se vaš život ubrzo DRASTIČNO promijeniti!

25. lipnja 2017. 0 By Admin 1

3. Izlazite iz inkubatora

 

Jeste li ikada primijetili da su određeni periodi vašeg života u potpunosti nabijeni avanturama, zabavom s prijateljima i obitelji do točke u kojoj se osjećate da jedva možete držati korak s tim? A ostatak godine je obilježen izolacijom, introspekcijom i pomalo (ako ne i u potpunosti) depresijom?

 

Dužina tih ciklusa može varirati, ali svatko od nas prolazi kroz ove pomake momentuma tijekom našeg života. Ti pomaci su kao ritam pulsirajućeg  srca, a kako se krećemo kroz život u ritmu tog bubnja,  nađemo se na trenutke začahureni i introspektivni, otvoreniji sa svijetom koji je van tog ritma.

 

Ovi ciklusi su potrebni kada nastojimo formulirati našu perspektivu svijeta. Introspektivna razdoblja nude emocionalni, psihološki i duhovni rast, dok vanjski impulsi nude iskustva, putovanja i nove perspektive. Kada izlazite iz razdoblja inkubatora, to je kao “ponovno mini rođenje”.

To bi značilo da ste uzeli vrijeme da napunite baterije, pregledate i ponovno ocijenite stvari, kako bi se usmjerili na novi cilj, novi smjer i novi život.

 

nastavak na sledecoj stranici..

Stranice: 1 2 3 4