Detaljan Nedeljni horoskop za period od 25. 6. do 2. 7. 2017. godine: Nestabilna sedmica za Ovna, Lav se upušta u opasnu vezu, Vaga emotivno sputana, Ribe pred raskidom…

Detaljan Nedeljni horoskop za period od 25. 6. do 2. 7. 2017. godine: Nestabilna sedmica za Ovna, Lav se upušta u opasnu vezu, Vaga emotivno sputana, Ribe pred raskidom…

25. lipnja 2017. 0 By Admin

Pročitajte šta vas tokom narednih sedam dana čeka na poslu, u ljubavi, hoćete li se slagati sa ukućanima, kako će vas služiti zdravlje i da li da investirate

 

OVAN

Posao – Mlad Mesec se nalazi u vašem četvrtom polju i u konjunkciji sa Marsom predstavlja burna poslovna događanja. U ovu nedelju ulazite puni energije, ali i skloni sukobima sa okolinom. Posebno povedite računa o odnosu sa kolegama i onima koji procenjuju vaš rad. Venera u drugom polju ukazuje na dobre finansijske mogućnosti.

Ljubav – Jupiter u sedmom polju, iako u kvadratu sa Marsom, vašim vladarem, ukazuje na bitna dešavanja i prevazilaženje problema u odnosu sa voljenom osobpom. Naredni dani biće dinamični, i napeti, ali u krajnjem ishodu povoljni.

Zdravlje – Prolazak Meseca kroz polje bolesti krajem nedelje ukazuje na kratkotrajne probleme.

 

BIK

Posao – Venera u vašem prvom polju pokazatelj je određenog prosperiteta, ne prevelikog, ali kontinuiranog. Sve što ste ranije odlagali došao je trenutak da ostvarite. Ali, zbog Merkura i Marsa u trećem polju vodite računa na koji način sprovodite planove da ne biste došli u sukob sa kolegama.

Ljubav – Prisustvo Venere u vašem znaku utiče da tražite pažnju okoline i sređivanje emotivnog života. Sekstil sa Marsom pokazuje da ćete u tome biti uspešni, ali kako su Mars i Merkur u istom znaku postoji mogućnost nesporazuma i pogrešnih odluka.

Zdravlje – Prisustvo Jupitera u polju bolesti, postavljen kvadratno sa Marsom, ukazuje na infekcije. Vodite računa o imunitetu.

 

nastavak na sledecoj stranici…

Stranice: 1 2 3 4 5 6