KAKO OSVOJITI MUŠKARCA: Ne ponižavaj sebe da bi ga zavela kad možeš to DAMSKI da uradiš..

KAKO OSVOJITI MUŠKARCA: Ne ponižavaj sebe da bi ga zavela kad možeš to DAMSKI da uradiš..

25. lipnja 2017. 0 By Admin 1

Kako osvojiti muškarca: Našli ste se s prijateljicama i ugledali dečka koji vam se sviđa već duže vreme. Niste sigurni kako postupiti jer se bojite da ga ne odbijete, a opet znate da odlaganje neće rezultovati povoljnim ishodom za vas i vašu buduću potencialnu vezu.

Sigurnost i samopouzdanje ovde preuzimaju glavnu reč, jer oni su vam potrebni kako bi mogli delovati bez ičega što bi vas moglo sputavati.

 

Šta sve odbija momke? Prvo je higijena. Dobro je je znati kako niti jedan dečko, pa tako ni muškarac neće ni pomisliti da s vama ima išta osim razgovora u disku ako se niste pojavili čiste kose, lepog mirisa, urednih noktiju i svežeg daha.

 

Dobro je voditi računa o svom izgledu pa isto tako i o higijeni. To je prva stavka koja bi morala biti zadovoljena i s kojom možete započeti. Momci isto tako ne vole devojke koje su dosadne, bez imalo smisla za humor, okarakterisane kao “mrtva puvala”.

Uprkos tome što mnogi od njih vole preuzeti inicijativu, veliki je deo momaka koji ne žele o svemu odlučivati i pokretati razne teme za razgovor i sve ostalo. Devojka bi isto tako trebala pokazati malo hrabrosti i jednostavno prići.

 

nastavak na sledecoj stranici..

Stranice: 1 2