Ljubavna astrologija: evo koji horoskopski znak će vam biti zauvek veran…

Ljubavna astrologija: evo koji horoskopski znak će vam biti zauvek veran…

25. lipnja 2017. 0 By Admin

Lav

Lavovi su prilično oprezni pre zaljubljivanja. Najčešće prolaze i nedelje, dok ljubav ne procveta u punom sjaju, jer oni obožavaju sve moguće načine zavođenja. Kada se zaljube, vrlo su strastveni i predani, ali samo godinu ili dve. Svi rođeni u znaku Lava imaju snažno i vatreno srce, koje ih čini monogamnim, ali nemaju mnogo veza koje traju više od godinu dana.

 

Devica

Ovaj tvrdoglavi, praktičan znak voli kratko udvaranje sa malo seksa. Zapravo, radi se o znaku koji će se prvo odlučiti za suzdržavanje od seksa pre braka. Najverovatnije će i posle sklopljenog braka izbegavati seks. Mnoge Device nalaze se u braku u kom se vrlo retko upražnjava seks, a partneri moraju da zanemare njihovo neverstvo. Dok su u igri stabilna finansijska situacija i sigurnost, kao i ugled u društvu, veza Device će dugo trajati.

 

 

Vaga

Vage su vrlo verne. Najčešće imaju duge veze jer su u vezi pre svega prijatelji. Ipak, lako se ohlade i zapale za osobu, a nesigurnost i neverstvo mogu da unište njihovu vezu. Veza sa Vagom trajaće dok je držite zainteresovanom u krevetu i posvećujete joj jako puno pažnje.

 

nastavak na sledecoj stranici…

Stranice: 1 2 3 4 5