TEST LIČNOSTI: Izaberite oko koje vas privlači i otkrijte SVE O SEBI..

TEST LIČNOSTI: Izaberite oko koje vas privlači i otkrijte SVE O SEBI..

25. lipnja 2017. 0 By Admin

Oko broj 5 – Tajanstvena ste osoba koju drugi teško mogu da dokuče, ali ni sami sebe ne poznajete u potpunosti. Vaša posebnost je mešavina mnogih kontradiktornosti i raspoloženje vam se menja iz dana u dan.

 

 

Pronađete li sami sebe, više nećete biti ista osoba. Ne otkrivate drugima puno o sebi. Osoba ste od malo reči i zbunjujućih dela. Volite da promatrate i upoznajete druge ljude pre nego što ćete bilo šta kažete o njima. Govorite samo ono u šta ste sigurni.

 

 

 

Oko broj 6 – Senzibilna ste osoba koja sve primećuje i ništa ne zaboravlja. U harmoniji ste sa svetom oko vas. Osećate intenzivno i duboko i ponekad najbezazlenije stvari mogu uticati na vas. Lako vas je nasmejati i rasplakati.

 

 

Drugima ne pokazujete koliko ste krhki, već im pokazujete koliko pronicljivi možete da budete. Vrlo dobro možete da predvidite događaje u vašem životu i često ste prva osoba koja nasluti šta će se dogoditi.

 

 

Oko broj 7 – Strastvena ste soba uvek puna energije. Kod vas nikada ništa nije suptilno. Ili volite ili mrzite. Imate mišljenje o svemu i odluke donosite vrlo brzo. Ne pokazujete drugima kada ste uznemireni ili zabrinuti.

 

 

Zbog viška energije znate da budete dosta nervozni. Kod vas je uvek reč o visokim ulozima o bilo čemu da se radi. Ne možete sebi pomoći a da od svega ne stvorite dramu u vlastitoj glavi.

 

nastavak na sledecoj stranici…

Stranice: 1 2 3 4