ŽIVOT čine sitnice, SREĆAN je onaj ko to vidi: Dragi Bože, hvala ti na OVOME!

ŽIVOT čine sitnice, SREĆAN je onaj ko to vidi: Dragi Bože, hvala ti na OVOME!

27. lipnja 2017. 0 By Admin 1

Hvala ti za bol.

Hvala ti za sve one proplakane noći, kada sam se osjećala tako neshvaćeno. Hvala ti za dane kada sam se bojala moje budućnosti, prestrašena mogućim krivim izborima.

Hvala ti za slomljeno srce, za teške lekcije, za iscrpljenost i slomljenost. Zato što sam naučila da sam potpuna u tebi.

 

Hvala ti za usamljene noći.

Noći u kojima sam ostajala budna do kasno, gledajući svjetla kako plešu po prozoru moje spavaće sobe i zvijezde kako titraju negdje u daljini. Hvala ti što si mi pokazao kako se iscijeliti i kako ponovno stati na noge.

Hvala ti što si mi davao snagu, iz dana u dan, čak i kad sam osjećala da postajem sve slabija. Hvala što si me podsjetio da je praznina privremena i da uvijek mogu biti ispunjena s tvojom ljubavlju.

 

Hvala ti za one koji su me napustili.

U to vrijeme njihov odlazak je bio poput izdaje i mislila sam da si mi okrenuo leđa. Ali ti si mi pokazao tko je tu samo privremeno, a tko je iskren i ostaje kraj mene zauvijek. Ti si mi pokazao da ne mogu vjerovati grješnim ljudima i da o njima ne može ovisiti moja sreća, već da se umjesto toga mogu osloniti na tebe. I ti nećeš otići. Hvala ti što me nikada ne napuštaš i obećavaš da ćeš ostati uz mene zauvijek.

 

nastavak na sledecoj stranici..

Stranice: 1 2 3