HOROSKOP I MRAČNE TAJNE: Bikovi naporni do zla boga,Škorpija agresivna i ljubomorna,a Rakovi…

HOROSKOP I MRAČNE TAJNE: Bikovi naporni do zla boga,Škorpija agresivna i ljubomorna,a Rakovi…

30. lipnja 2017. 0 By Admin

Kako je to divno kada o vašem znaku pričaju – te hrabar je, te zavodljiv je, te sposoban je, te snažne je volje i karaktera… i tako redom. Lijepe riječi o znaku u kome smo rođeni apsolutno gode. Ali, želite li čuti nešto loše? Nešto o tome kakvi smo kad smo u najgorem izdanju?

Oni koji se lako vrijeđaju, neka ne čitaju dalje, a oni koji se žele nasmijati, na svoj ili tuđi račun, neka uživaju…

 

Ovan

Pa naravno, on je prvi, on uvijek mora biti prvi u svemu. I nije ga briga što drugi kolutaju očima kada krene sa svojim pričama – ja pa ja, pa jedino ja i samo ja… Sebe smatraju neustrašivima, a okolina ih uglavnom gleda kao osobe koje jure kao muha bez glave da bi dobili ono što hoće. Nametljivci bez imalo manira i uglađenosti, agresivci oštrog jezika koji planu za svaku sitnicu.

 

Ako im kažete ‘um caruje, snaga klade valja’ gledat će vas bez imalo razumijevanja, jer, Bože moj, naravno da je snaga i sila najvažnija i najbitnija na ovom svijetu. Neosjetljivi, sebični, jure za osobom koja im se sviđa dok je ne umore i ne pristane biti s njima… Onda se, naravno, brzo zasite i odlaze u nova osvajanja. Od njih ne vrijedi bježati, jer će vas juriti. Ne vrijedi se boriti s njima, jer oni za borbu i dokazivanje žive. Najbolja varijanta je ponašati se prema njima kao da ne postoje, oni to ne vole, nikako.

 

Bik

Naporni, naporni do zla boga, i još jednom – naporni. Uz to i tvrdoglavi i uvjereni da su popili svu pamet ovog svijeta, dok je jednostavno činjenica da su njihovi mentalni kapaciteti vrlo ograničeni, što im naravno ne smeta da se upuštaju u diskusije i samozadovoljno se smješkaju što su uspjeli potući sugovornika, dok je mnogo vjerojatnije da je sugovornik odustao od rasprave kada je shvatio da pred sobom ima osobu koja je NAPORNA.

 

 

Opsjednuti su materijalnim stvarima, guranjem novca u slamaricu, konzumiranjem ogromnih količina hrane i pića, i seksom, što ih čini jednim od najnevjernijih horoskopskih znakova. Čak im ni tu nije bitna kvaliteta, već samo kvantiteta, pa ako nije zadovoljan količinom koju dobiva od strane partnera, čak je i ova lijena guza u stanju pokrenuti se i potražiti nešto sa strane. Ako ih želite otjerati od sebe, počnite kuhati loše. Ili skrijte sve zalihe alkohola i objavite da ste riješili promijeniti život na ‘bolje’ s prakticiranjem što manje seksa. Nestat će…

 

nastavak na sledecoj stranici…

Stranice: 1 2 3 4 5 6