HOROSKOP I MRAČNE TAJNE: Bikovi naporni do zla boga,Škorpija agresivna i ljubomorna,a Rakovi…

HOROSKOP I MRAČNE TAJNE: Bikovi naporni do zla boga,Škorpija agresivna i ljubomorna,a Rakovi…

30. lipnja 2017. 0 By Admin

Blizanci

Tko je rekao ‘dvolični’? Ma, ovo je blag izraz za ove beskarakterne osobe, koje misle jedno, drugo i treće, a rade nešto stoto. Površni, oduševe se nečim u prijepodnevnim satima pa već popodne pljuju po tome, dok se noću kunu kako nikada, nikada, nikada nisu o tome čuli baš ni jednu riječ. Pokušavaju izigravati manipulatore, dok je prava istina da se toliko upetljaju u svoje manipulacije i laži da ni sami poslije ne znaju ni što su htjeli ni gdje su pošli.

 

Mnogo htio, mnogo započeo, ništa ne završio – eto prave istine o ovim osobama koje iritiraju do maksimuma svojom neprestanom pričom i ogovaranjem koga god stignu. Ako su vam obećali nešto sigurno je da se džabe nadate, jer su bez ikakvog osjećaja odgovornosti. Perverzijo, ime ti je Blizanac, ali to ne rade iz prave strasti, već zato što im je dosadno što čak i tu mora non stop nešto da se mijenja i događa. Ako i poželite otjerati, recite im da želite brak, djecu i miran život, nestat će u treptaju oka.

 

Rak

Lijeni do bola. Samozadovoljni i oholi, a ispod te njihove fasade kriju se slabići koji ili ne mogu ili se ne smiju pokrenuti i uraditi nešto za sebe. Zavise od majčinske figure, bar muškarci, i što god da se dogodi loše ili ne ide po njihovom, trče mami u krilo da ih utješi. Žene, s druge strane, postaju opsjednute djecom i obitelji i ne daju im da dišu svojom brižnošću i opsesivnim strahovima.

 

 

Zavidljivci, dosadni preko svake mjere, kukavice koje ne smiju odgovoriti na provokaciju ili neku uvredu, ali to zato pamte godinama i u tišini grcaju nad svojom tužnom sudbinom i nad tim kako su neshvaćeni i nesretni. Mlitavi, bez trunke života u sebi, vječito im je potreban netko da ih vodi i pokazuje im put. Nesposobni da žive i funkcioniraju sami, pa kada uhvate nekog mučenog partnera ili partnericu, zalijepe se poput krpelja i nema bijega. Kako se iščupati iz ovih kliješta? Pljujte po njihovoj obitelji, to je isto kao da ste im zabili prst u oko.

 

nastavak na sledecoj stranici…

Stranice: 1 2 3 4 5 6