HOROSKOP I MRAČNE TAJNE: Bikovi naporni do zla boga,Škorpija agresivna i ljubomorna,a Rakovi…

HOROSKOP I MRAČNE TAJNE: Bikovi naporni do zla boga,Škorpija agresivna i ljubomorna,a Rakovi…

30. lipnja 2017. 0 By Admin

Lav

Arogantni hvalisavci, aristokrati i despoti u pokušaju. Vječito glume veličinu i svima oko sebe daju ‘pametne i mudre’ savjete. Misle da je samo njihovo mišljenje ispravno i bitno i s visine i oholo gledaju na one koji pokušavaju dokazati suprotno. Uvjereni da su osobe od stila i ukusa, dok je prava istina da bliješte poput novogodišnje jelke i da okolinu boli mozak od njihovih modnih kombinacija. Užasno će vam zavidjeti ako imate nešto ljepše i bolje od njih.

 

 

Trudit će se da vas zbog toga ponize. U krevetu misle samo i isključivo na svoje potrebe, pa Bože moj, dovoljno je što su tu i što postoje, vaše je da se angažirate i zadovoljite Kralja ili Kraljicu. Ako niste reprezentativni partner, kojeg mogu pokazati i kojim se mogu hvaliti, brzo ćete pasti u nemilost i biti odbačeni. Zar je moguće da bi netko poželio pobjeći od njih!? Ako je tako, potrudite se da od Kralja ili Kraljice napravite Dvorsku ludu, dostojanstveno će se okrenuti od vas i otići vladati nekim drugim.

 

Djevica

Hladni, lukavi, proračunati manipulatori koji će učiniti da pomislite kako ste im najvažnija osoba na svijetu, a onda se okrenuti od vas i izdati vas na najgori mogući način. I u glavi i u srcu imaju kompjuter. Stalno kalkuliraju i mislima i emocijama. Ako se ne uklapate u ono što im je cilj, držat će vas kraj sebe neko vrijeme dok vas ne iskoriste, a onda odbaciti i okrenuti se prilikama koje više obećavaju. Perfidni lažljivci i sitničari, zanovijetalo, kritičari svega što postoji.

 

 

Ne svađaju se i ne podižu ton, već vas cinizmom tuku točno tamo gdje vas boli, jer su vas, naravno, prije toga izanalizirali i proučili. Opsjednuti zdravljem, vječito vuku lijekove, što iz apoteke, što po receptu koji su pročitali u novinama. Prave se fini dok ne dođe do krevetnih akcija, a onda se pretvaraju u razbludnike koji poznaju sve moguće i nemoguće tehnike, za koje vi niste ni čuli. Naravno, poslije seksa se kupaju kao ludi, jer su radili nešto prljavo, pa im treba dezinfekcija. Ako ih poželite otjerati, lupajte im po kompleksima, jer su zapravo nesigurni.

 

nastavak na sledecoj stranici…

Stranice: 1 2 3 4 5 6