HOROSKOP I MRAČNE TAJNE: Bikovi naporni do zla boga,Škorpija agresivna i ljubomorna,a Rakovi…

HOROSKOP I MRAČNE TAJNE: Bikovi naporni do zla boga,Škorpija agresivna i ljubomorna,a Rakovi…

30. lipnja 2017. 0 By Admin

Vaga

Oholi snobovi, trude se okružiti najluksuznijim i najskupljim stvarima, misleći da to prikazuje njihov osjećaj za ukus i eleganciju. Prava je istina da to više liči na kič i pretjerivanje. Najradije bi, da mogu, ostavili cijenu na svemu što imaju kako biste vidjeli kako su puni kao brod. Lažljivi su i neiskreni, ali će klimati glavom na sve ono što kažete, jer ne žele da se zamjeraju, a usput i kontaju da ćete im vjerojatno kad tad zatrebati, pa žele vas drže u rezervi.

 

 

Pravi su spletkaroši, ali na takav podmukao način, da su u stanju igrati na više strana jer od svih pokušavaju izvući neku korist. Vole biti okruženi ljudima koji su bitni i moćni i uvlačit će im se na svaki mogući način. Vole biti viđeni u poznatom društvu. Biraju partnere koji im dobro stoje, koji su materijalno situirani i koje koriste kao modni dodatak. Ne znaju reći ‘ne’ tako da na njihovu vjernost nemojte računati ni jednog trenutka. Počnite se loše oblačiti i prestanite im ispunjavati želje, brzo će otići od vas.

 

Škorpion

Ironični mračnjaci, arogantni i oholi, ono što oni misle i smatraju treba biti zakon za sve. Nesnosni u svojim zabludama u koje pokušavaju uvjeriti i druge. Užasno ponosni i isto toliko osvetoljubivi. Ne zanosite ako su rekli da su vam oprostili, nisu i nikada neće, samo čekaju pravi trenutak da vas zgaze i naplate vam sve dugove. Opsjednuti teorijama zavjere, misle da je cijeli svijet protiv njih i skloni su vidjeti neprijatelje svuda oko sebe.

 

Okrutni su i agresivni, a ljubomora i posesivnost im je nevjerojatna. Trude se partnera potpuno podčiniti i zatvoriti u kavez. Psihopate, koje kada se namjere na nešto ili nekoga, srljaju s nevjerojatnom upornošću, ne obraćajući pažnju gaze li preko leševa ili uništavaju same sebe. Perverznost, sadizam, lanci, lisice i seksualna pomagala – naviknite se na to ako vam je sreća okrenula leđa pa vam je partner Škorpion. Od njih je nemoguće pobjeći. Samo se molite da ćete im dosaditi.

 

nastavak na sledecoj stranici…

Stranice: 1 2 3 4 5 6