HOROSKOP I MRAČNE TAJNE: Bikovi naporni do zla boga,Škorpija agresivna i ljubomorna,a Rakovi…

HOROSKOP I MRAČNE TAJNE: Bikovi naporni do zla boga,Škorpija agresivna i ljubomorna,a Rakovi…

30. lipnja 2017. 0 By Admin

Strijelac

Stalno gnjavi svojom hvalisavošću, diže sebe u visine, uobražen do nevjerojatnih razmjera. Voli pričati, a ne voli slušati, pa su pokušaji da ovoj osobi nešto objasnite ili je uvjerite, unaprijed osuđeni na propast. Novac bez imalo razmišljanja rasipaju oko sebe, da bi poslije kukali i bili nesretni kada sve potroše. Totalno su površni, budalasti i nikada ne nauče, tako da iste greške ponavljaju iznova i iznova u životu.

 

 

Na prvi pogleda izgledaju naivno, dok je prava istina da jednostavno nemaju dovoljno sposobnosti koristiti vlastiti mozak, pa upadaju u ružne situacije. Skloni su svim porocima, klađenju, kocki, a i vole lutati od partnera do partnera. Njihova vjernost ne postoji. Strijelac vas želi osvojiti, pa će biti nasrtljiv. Ne zna za romantiku ili profinjenost. Vodi se požudom. Ni ne trudite se otjerati ga. Sam će otići. Njemu ste samo još jedna recka. Vežu se samo kad im lutanje dosadi.

 

Jarac

Bezosjećajne i mrzovoljne gromade, kamene face, kamenog srca. Uvjereni u svoju veličinu i nezamjenljivost. Prikriveni despoti, a javni tirani ako im se da bilo kakav oblik vlasti, bilo da je u pitanju posao ili partnerski odnos. Mrzitelji i kritičari svih, smatraju da se samo njihova riječ treba poštovati i slušati. Kada su u podređenom položaju, nemilice se ulizuju onima koji su iznad njih, jer žele uspjeti, a cilj opravdava sredstva.

 

 

Užasno su nesigurni, boje se sebe, boje se drugih, boje se neuspjeha, boje se otvoriti emotivno, pa iz tih strahova pokazuju najgore osobine svoje osobnosti. Kada se razbjesne, nemoguće ih je kontrolirati. Pazite, mogu biti agresivni i okrutni! Škrtice i za materijalne i za emotivne stvari Ako pomisle da ste nepodoban partner, držat će vas uz sebe neko vrijeme dok ne nađu nešto bolje. Za bijeg od njih je dovoljno biti samo svoj, slobodan i ekscentričan, oni to ne podnose.

 

nastavak na sledecoj stranici…

Stranice: 1 2 3 4 5 6