LJUBAV NA DALJINU: Biku razdvojenost razbuktava ljubav, Lav to ladno prihvata, a ovaj znak bez voljene osobe lagano umire..

LJUBAV NA DALJINU: Biku razdvojenost razbuktava ljubav, Lav to ladno prihvata, a ovaj znak bez voljene osobe lagano umire..

30. lipnja 2017. 0 By Admin 1

Nema veze koji je uzrok razdvojenosti od osobe koju volite, ali to osećanje koje prati ovu odvojenost može da se kreće od male neprijatnosti, pa sve do osećanja jada i nesreće. Mnogo toga zavisi od toga u kojoj ste meri u stanju da vladate svojim osećanjima i razumom dok ste vi i osoba koju volite daleko jedna od druge.

 

Kako da prođete kroz period razdvojenosti koji je ponekad neminovan i prolazan, mada često izgleda kao prava večnost.

 

Ovan

Vi ne volite da budete razdvojeni od osobe koju volite i koju ste izabrali za svog životnog partnera, ali ako stalno imate na umu da su razlozi opravdani i da oboje imate svoj interes u tome, nateraćete sebe da se sa ovim osećanjem izborite uz pozitivnu energiju. Obično imate poverenja u osećanja voljene osobe, bolje reći poverenje je najčešće obostrano.

 

Najteži deo ove situacije se odnosi na svakodnevne obaveze i zadovoljstva, nedostajaće vam svakodnevne trivijalnosti koje delite jedno sa drugim, jer ćete telefonske razgovore ograničiti na najvažnija zbivanja. Neki Ovnovi će čak ići dotle da vode dnevnik dok su sami i da ksnije uživaju da sve zabeležene događaje i razmišljanja podele sa voljenom osobom.

 

Ovo će za vas predstavljati specijalni dokaz ljubavi onome ko vam je najbliži srcu. Ima Ovnova koji uživaju u odlascima jer im to služi kao prilika da više uštede i manje rizikuju. Među Ovnovima ima osoba na koje će i mala razdaljina uticati da se osete jako usamljenim, pa ponekad čak i rad u različitim smenama koje im ne dozvoljavaju da budu zajedno onoliko koliko žele.

 

To ih međutim inspiriše da vreme provedeno zajedno učine što kvalitetnijim i da od tih trenutaka žive i kada nisu jedno sa drugim.

 

nastavak na sledecoj stranici..

Stranice: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12