LJUBAV NA DALJINU: Biku razdvojenost razbuktava ljubav, Lav to ladno prihvata, a ovaj znak bez voljene osobe lagano umire..

LJUBAV NA DALJINU: Biku razdvojenost razbuktava ljubav, Lav to ladno prihvata, a ovaj znak bez voljene osobe lagano umire..

30. lipnja 2017. 0 By Admin 1

Jarac

Vam samoća nije strana, ali je mnogo dublje doživljavate kada niste sa osobom za koju ste emotivno vezani. Kao pravi Jarac, vi se verovatno rugate na pomisao da neko može svisnuti od ljubavi, ali vi ste baš kao i svako drugi u stanju da iskusite isto, samo što ćete to kriti i od sebe i od drugih.

 

Vaša žudnja može premostiti i razdaljinu i vreme. Godine ne mogu izbledeti vaša osećanja ako su bila prava i duboka, što je u skladu sa osobinama vašeg znaka kao što su postojanost, lojalnost i vernost onima koje volite bez obzira na daljinu koja vas deli.

U pokušajima da budete praktični, pokušaćete da nađete načine da olakšate neprijatnost koju osećate kada ste odvojeni od svojih najmilijih. Kada ste nesrećni zbog rastanka, makar on bio i privremen, a to morate da priznate sebi i drugima, postajete ponekad mrzovoljni, a ponekad čak i pakosni.

 

Pošto ste po prirodi veoma praktični trudićete se da do rastanaka ne dolazi suviše često. Ovakav način razdvojenog života za vas je neprihvatljiv, ne samo zbog emocionalne ojađenosti, već i zbog mnogobrojnih troškova koje ovakav način života iziskuje.

 

nastavak na sledecoj stranici..

Stranice: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12