LJUBAV NA DALJINU: Biku razdvojenost razbuktava ljubav, Lav to ladno prihvata, a ovaj znak bez voljene osobe lagano umire..

LJUBAV NA DALJINU: Biku razdvojenost razbuktava ljubav, Lav to ladno prihvata, a ovaj znak bez voljene osobe lagano umire..

30. lipnja 2017. 0 By Admin 1

Bik

Poznajući Bika slobodno možemo reći da razdvojenost razbuktava njegovu ljubav. Bik je sklon da idealizuje osobu koju voli, a razdvojenost će uglavnom iskoristiti da čitavo vreme sanjari o srećno provedenim trenutcima i slatkim ludostima koje su zajedno činili.

Biku užasno nedostaje osoba koju voli i sa kojom deli svakodnevne radosti, a to će joj staviti i do znanja. On svoju ljubav ne krije. Kada se ponovo spoje Bik će jedva čekati da je obaspe pažnjom i poklonima i razmazi na svaki način. Ipak, morate voditi računa da ne preterate sa željom da se od voljene osobe ne razdvajate, jer to može navesti onu drugu stranu da traži načine da se malo od vas odmori, kao i od sitnih prepirki koje su neminovne.

Ako ipak dođete u situaciju da se na neodređeno vreme odvojite od voljene osobe, vi ćete uživati u negovanju uspomene na zajedničke trenutke i izdržaćete i sami, iako uživate da budete zajedno po čitave dane. Odolećete svakom iskušenju, a čak ćete sa osobom koju volite i takve priče prepričavati, iako postoji opasnost da vas pogrešno razume. Nastavićete sa radom i vođenjem istog načina života i dok ste sami, i strpljivo ćete čekati trenutke sreće o kojima ste sanjali.

Bik je obično siguran u svoja osećanja i samo u tim situacijama će biti spreman da zbog prave ljubavi ostane veran dok se njegova ljubav ne vrati.

 

nastavak na sledecoj stranici..

Stranice: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12