LJUBAV NA DALJINU: Biku razdvojenost razbuktava ljubav, Lav to ladno prihvata, a ovaj znak bez voljene osobe lagano umire..

LJUBAV NA DALJINU: Biku razdvojenost razbuktava ljubav, Lav to ladno prihvata, a ovaj znak bez voljene osobe lagano umire..

30. lipnja 2017. 0 By Admin 1

Rak

Kada ste odvojeni od osobe koju volite, lako vam je naterati suze na oči.Postajete naraspoloženi i ćutljivi i pri nagoveštaju neke kraće razdvojenosti. Pokušajte da se ne zanesete toliko lošim raspoloženjem zbog odsustva voljene osobe, da čak zaboravite kada treba da se vrati.

 

Mnogo je toga što želite da uradite za njega/nju, ali možda to ipak nije najbolje vreme za potpune promene sredine u kojoj živite. Pokušajte da promene ne obuhvate izbacivanje stvari za koje je vaša ljubav vezana, jer one predstavljaju stare porodične uspomene i deo su prijatne atmosfere doma u kome oboje uživate.

Znajući vas, niko neće očekivati da skačete od radosti zbog poziva za izlazak sa prijateljima, ali možda načas možete prestati sa razmišljanjem i ostati u vezi sa najintimnijim prijateljima. Pričajte sa njima o tome šta vam prija i šta vas zabavlja da radite dok čekate da vam se dragi/draga vrate nazad. Vaši prijatelji će vas sigurno razumeti dok im se jadate i poštovaće vaše želje.

Odvojenost može ponekad uticati na vas da od povratka voljene osobe očekujete toliko da vas na kraju susret razočara. Prava ljubav će cvetati uprkos činjenici da ne možemo uvek biti u najboljem izdanju.

 

nastavak na sledecoj stranici..

Stranice: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12