LJUBAV NA DALJINU: Biku razdvojenost razbuktava ljubav, Lav to ladno prihvata, a ovaj znak bez voljene osobe lagano umire..

LJUBAV NA DALJINU: Biku razdvojenost razbuktava ljubav, Lav to ladno prihvata, a ovaj znak bez voljene osobe lagano umire..

30. lipnja 2017. 0 By Admin 1

Devica

Vi volite da se držite ustaljenih formi života i ponašanja, a promene ne volite ni kada su najbolje, a kamoli kada one znače razdvojenost od osobe sa kojom delite život. Vi ćete se navići na samački život, pa čak možete naći i nešto pozitivno u privrmenoj razdvojenosti.

 

Vi ste skloni da pustite da se neke stvari odvijaju po inerciji dok čekate da vam se voljena osoba vrati, a dogovore o eventualnim promenama ostavićete za zajedničku odluku.

Briga o deci i održavanje discipline mogu biti problematični u vašem braku, pa je stoga mnogo bolje da svakako izaberete način života i rada koji će garantovati što ređe razdvajanje. Vi ste sposobni da čuvate i održavate kuću isto kao što bi se borili za slobodu u nekoj dalekoj zemlji. Za vas u tome nema razlike.

Vreme kao da se vuče dok ste sami, dok očajnički čeznete i želite da budete sa onim koga volite, ali to situacija ne dozvoljava. Ne možete sebe izolovati i spasti od svih iskustava koja ljubav nosi sa sobom. Morate naučiti kako da se prilagođavate i da prolazite kroz dobro i zlo, baš kao što ste se na venčanju obećali jedno drugom.

 

nastavak na sledecoj stranici..

Stranice: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12