NAJLEPŠE LJUBAVI ZODIJAKA: 12 najboljih astroloških parova, proverite jeste li vas dvoje među njima

NAJLEPŠE LJUBAVI ZODIJAKA: 12 najboljih astroloških parova, proverite jeste li vas dvoje među njima

30. lipnja 2017. 0 By Admin

Vaga i Blizanci

Veza između ova dva znaka zasniva se na vrlo snažnoj intelektualnoj povezanosti. Oni ne koriste samo svoja tela za komunikaciju, njihovi umovi su sinhronizovani za viši nivo ljubavi i emocija.

Oba znaka imaju visok stepen duhovnosti i inteligencije, što im um čini privlačnom i neverovatnom stvari u kojoj mogu neizmerno da uživaju.

Ovi znakovi se razumeju na različite načine. Cene jedan drugog, cene sklad i mir u svojoj vezi. Takođe, nude prijateljstvo, znanje i jednakost.

Škorpija i Rak

Intenzitet u vezi može biti prevelik, ali ne i kada su u pitanju ova dva znaka. Vodeni znakovi imaju snažne emocije, što ova dva znaka čini još kompatibilnijima.

Ova dva znaka se hrane zajedničkom strašću, vrlo su odani partneri pa su jedan drugome najveća podrška.

Predanost i vrlo sličan moralni kompas čini njihov odnos intenzivnim, ali uravnoteženim. Obostrana briga i podrška čini ovaj par fokusiranim i intenzivnim.

 

Strelac i Ovan

Ovi znakovi su sazdani od vatre, između njih postoji velika strast, što ih čini eksplozivnim parom. Energija između njih stvara snažan odnos.

Oni su divlji i entuzijastični zbog čega ljudi vole da budu u njihovom društvu. Kad se kaže da se suprotnosti privlače – misli se na ova dva znaka.

Ovo je moćan par koji može prebroditi sve životne prepreke.

 

nastavak na sledecoj stranici…

Stranice: 1 2 3 4