Pod kojim znakom je vaša ljubav: Kome preti raskid, a čija ljubav je za ceo život! blago vama ako je vaša ljubav počela u ovom znaku…

Pod kojim znakom je vaša ljubav: Kome preti raskid, a čija ljubav je za ceo život! blago vama ako je vaša ljubav počela u ovom znaku…

30. lipnja 2017. 0 By Admin

Jarac 22.12 – 19.1.

Ova veza je stabilna i partneri se u njoj osećaju sigurno. Nežnosti i romantični trenuci tu nisu na prvom mestu, ali uzajamno poštovanje jeste. Svađanja i emotivnog manipulisanja u brakovima pod znakom Jarca je malo, a partneri probleme rešavaju odmah. Ako i dođe do burne svađe, to je samo prilika da se sve iskreno prokomentiše. Partneri u ovom braku morali bi malo da porade na intimnosti kako se bliskost među njima ne bi izgubila..

 

 

Vodolija 20.1 – 19.2.

Tu se radi o neobičnoj, ali interesantnoj vezi, u kojoj partneri savršeno odgovaraju jedno drugom i na dobrom su putu za dug brak i sreću, iako bi drugi ljudi mogli da zaključe suprotno. Među njima nema ljubomore, ali može se pojaviti potreba za nametanjem nekih svojih navika ili želja za menjanjem drugog, a to bi moglo da uništi vezu.

 

 

Ribe 20.2 – 20.3.

Brak (veza) pod znakom Riba ima dobru predispoziciju da bude čvrst, stabilan i pun ljubavi. Ponekad može doći do svađe, ako i u drugim vezama, ali oba partnera su vrlo brižna i sve će pokušati da reše tako da drugu stranu ne povrede, a rado će se i žrtvovati za spas veze. Njihoca veza puno je nežnosti, romantike i duboke povezanosti.

 

 

Prilagođeno sa: 24.satahr

 

 

Stranice: 1 2 3 4