Što vam poručuje BROJ KARME: Šestica se vraća radi emocija, devetka da pronađe radost!

Što vam poručuje BROJ KARME: Šestica se vraća radi emocija, devetka da pronađe radost!

30. lipnja 2017. 0 By Admin 1

Otkrijte što vaš broj karmičkog duga znači

Broj 1

U prošlim životima poziv vaše duše nije bio njegovan. Uvijek ste druge stavljali prije sebe i proveli ste većinu svog vremena brinući se za druge. Možda niste istinski voljeli sebe i vjerojatno ste imali nisko samopoštovanje ili slab osjećaj vlastite vrijednosti.

U ovom životu ste se vratili kako bi stvarno shvatili da ste važni, te da ćete najbolje služiti drugima ako ste sretni. Možda će vam život postaviti mnoge izazove koji će vas prisiliti da se zauzmete za sebe i otkrijete tko uistinu vi jeste.

 

Broj 2

U prošlim životima više ste cijenili materijalne stvari i fizički svijet od duše, vlastite intuicije ili osjećaja. Pali ste u zamku vašeg ega i zanemarili duhovni ili kreativni poziv vaše duše. U ovom životu ste se vratili kako bi iskusili drugu stranu životnog veselja, kreativnosti i zadovoljstva.

Vi ste se vratili da otpustite teret materijalnog svijeta i umjesto toga tražite zadovoljstvo i svrhu u onome što radite. Možda će vam život servirati mnoge situacije u kojima ćete biti prisiljeni gledati izvan izvanjskog i usredotočiti se na ono unutarnje.

Možda ćete se osjećati vođeni i zaista slijediti svoje strasti i vjerovati onom malom glasu u vama.

 

Broj 3

U prošlim životima nikada niste bili u mogućnosti izraziti sebe ili se zauzeti za ono u što istinski vjerujete. Možda ste se osjećali potlačeni ili niste bili u mogućnosti autentično živjeti svoju istinu.

Možda niste bili u mogućnosti komunicirati ili prenositi poruku ili istinu. U ovom životu ste se vratiti kako bi naučili podići svoj glas i vjeru u izražavanje sebe.

Također ste poslani natrag kako bi prenijeli važnu poruku svijetu.

 

nastavak na sledecoj stranici..

Stranice: 1 2 3 4 5