Što vam poručuje BROJ KARME: Šestica se vraća radi emocija, devetka da pronađe radost!

Što vam poručuje BROJ KARME: Šestica se vraća radi emocija, devetka da pronađe radost!

30. lipnja 2017. 0 By Admin 1

Broj 4

U prošlim životima vaš dom i obiteljski život nije bilo mjesto na kojem ste se osjećali ugodno i sigurno. Mir i utjeha koja dolazi od bivanja u lijepoj kući, s dobrom obitelji je nešto što nikada niste doživjeli ili uzeli zdravo za gotovo.

U ovom životu, poslani ste da naučite vrijednost obitelji i doma i koliko je važno stvoriti sigurnu i mirnu okolinu za procvat. Također, došli ste naučiti važnost potpore i ljubavi onih oko vas.

Možda ćete u ovom životu dobiti mnogo mogućnosti da popravite obiteljske odnose i osigurate stabilnu i sigurnu okolinu za svoje najmilije.

 

Broj 5

U prošlim životima tražili ste fizičku i emocionalnu pažnju do te mjere da ste postali vezani, potrebiti i pohlepni. Vrlo je vjerojatno da ste koristili svoj šarm kako bi ostvarili svoje ciljeve, čak i ako to nije bilo u najboljem interesu onih oko vas.

Možda ste također imali aferu ili manipulirali drugima kako bi stvari izveli onako kako ste zamislili. U ovom životu ste se vratili kako bi naučili poštovati druge i stvoriti zdrave granice u odnosima.

Također ste došli kako bi naučili kako izraziti svoju istinu, bez potrebe za manipulacijom ili umjetnim osjećajima.

 

Broj 6

U prošlim životima ste zanemarili svoje zdravlje ili ste možda patili od iscrpljujuće bolesti. Možda vam je također bilo teško upravljati svojim vremenom i pronaći ravnotežu između rada, odmora i zabave. To je vjerojatno zbog činjenice što niste bili u stanju izraziti svoje emocije.

U ovom životu ste poslani da njegujete i iscjeljujete svoje emocije i da shvatite da vaši osjećaji igraju značajnu ulogu za vaše fizičko zdravlje. Život vam može poslati mnoge izazove kako bi vam vaše zdravlje postalo prioritet, tako da možete početi brinuti se za sebe i osigurati svom tijelu potrebnu skrb.

Zdrava prehrana, vježbanje i meditacija su definitivno potrebni ovom karmičkom broju.

 

nastavak na sledecoj stranici..

Stranice: 1 2 3 4 5