Što vam poručuje BROJ KARME: Šestica se vraća radi emocija, devetka da pronađe radost!

Što vam poručuje BROJ KARME: Šestica se vraća radi emocija, devetka da pronađe radost!

30. lipnja 2017. 0 By Admin 1

Broj 7

U prošlim životima ste donijeli mnoge odluke na temelju vaših vlastitih potreba i niste imali samilosti i empatije zbog rezultata tih vaših odluka i kako su oni djelovali na druge. Možda niste bili u mogućnosti suosjećati s drugima i vjerojatno ste imali vrlo snažan osjećaj da je život borba ili natjecanje.

U ovom životu ste došli kako bi doživjeli radost i tijek života, a možda ćete se čak i osjećati pozvanim da služite druge ljude. Vaše lekcije u ovom životu vezane su za suosjećanje prema onima koji vas okružuju.

Također trebate naučiti kako donositi odluke koje služe vašem najvišem dobru, a ne zbog natjecanja ili potrebe za probitkom.

 

Broj 8

U prošlim životima niste uspjeli živjeti život u potpunosti i imali ste problema s preuzimanjem odgovornosti za svoje postupke. Možda ste uvijek pronalazili način da izbjegnete vidjeti stvarnost i umjesto na sebe, oslanjali ste se na druge kada je trebalo pokupiti komadiće svog života.

Također, možda ste imali problema s ovisnošću ili niste uspjeli svoj život postaviti u smjeru koji zapravo podržava rast vaše duše. U ovom životu ste se vratili kako bi naučili preuzeti punu odgovornost za svoj život i smjer vaše duše.

Vi ste ovdje kako bi saznali kako uvidjeti istinu svog života i doći do srži vaše svrhe duše i poslanja. Umjesto da se gubite u ovisnosti i pokušavate pobjeći od stvarnosti, u ovom životu bit ćete vođeni u situacije u kojima ćete se morati suočavati sa svime što vam život nosi.

 

Broj 9

U prošlim životima gledali ste na svijet kao na odvratno mjesto koje je puno nesklada, nepovjerenja i pohlepe. Niste bili u stanju vidjeti dalje od sjene života i bilo vam je teško ostati pozitivnima zbog svog života i stanja planeta.

To je možda u velikoj mjeri bilo zbog činjenice da ste imali duboko duhovno buđenje koje je rezultiralo osjećajem praznine u fizičkom svijetu. U ovom životu ste se vratili kako bi to sve uskladili, pronašli radosti na Zemlji i pronašli sreću i u fizičkom obliku.

Također, vratili ste se kako bi svoju svijest odvratili od negativnosti i kako bi započeli stvaranje pozitivnih promjena, osobno ili u zajednici, putem duhovnog i humanitarnog rada.

 

nastavak na sledecoj stranici..

Stranice: 1 2 3 4 5