IZ MUŠKE PERSPEKTIVE: 10 karakteristika SAVRŠENE cure..

IZ MUŠKE PERSPEKTIVE: 10 karakteristika SAVRŠENE cure..

3. srpnja 2017. 0 By Admin 1

Jeste li se ikad pitali što frajeri doista traže u ženi? Pitali smo ih, a oni su nam odgovorili. Pa cure, čini se da napokon imamo odgovore koji su nam potrebni da osvojimo njegovo srce.

 

Hmm, što ako ta „prava ljubav“ stvarno postoji? Bez obzira na to što mislili, možda život može ponuditi malo više od swipeanja lijevo ili desno. Možda je vrijeme da doista upoznamo osobu i saznamo ima li ona sve ono što tražimo u savršenoj partnerici.

No, o čemu mi to pričamo? Pitali smo frajere i oni su nam odgovorili.

 

10. Ona je neovisna

Iako mnogi svjesno ili nesvjesno preuzmu tu ulogu, nitko ne želi vezu u kojemu će biti dadilja. U redu je ponekad tražiti rame za plakanje, ali ne i biti netko tko će u potpunosti ovisiti o onom drugom. Neovisnost je ključ sretne i zdrave veze. Ako ima život izvan vašeg, proći će puno vremena prije nego ju u potpunosti upoznate i to je ono što muškarci doista znaju cijeniti.

 

9. Ona je inteligentna

Glumljenje glupave cure postane vrlo dosadno vrlo brzo. Muškarci vole ženu s kojom je na jednakoj intelektualnoj razini. Osim toga, dobro je da imate o nečemu razgovarati onda kad vam usta nisu zauzeta ustima onog drugog.

 

8. Ona je seksualna

Kad smo već kod ustiju, savršena cura mora biti seksualno kompatibilna sa svojim partnerom. Ako je pitati muškarce, postoji veliki problem ako on voli S&M, a ona ne može podnijeti ni lagano lupanje po guzi. Ta veza neće opstati osim ako ste oboje spremni na opasne kompromise. Naravno, to ne znači da odmah morate biti na istome kad je u pitanju seks – to samo znači da će on od prave djevojke očekivati da prilagođavanje i učenje jedno od drugog bude iskustvo, a ne prepreka.

 

nastavak na sledecoj stranici..

Stranice: 1 2 3