IZ MUŠKE PERSPEKTIVE: 10 karakteristika SAVRŠENE cure..

IZ MUŠKE PERSPEKTIVE: 10 karakteristika SAVRŠENE cure..

3. srpnja 2017. 0 By Admin 1

7. Privlači ga

Da, znamo, ovo je očito, ali također vrlo važno. Prava cura neće samo htjeti izgledati super za njega, već i za sebe. Biti viđen s njom trebalo bi i njega činiti ponosnim i sigurnijim u sebe i ne, to ne znači da ona mora biti Heidi Klum, ali je bitno da pored nje on Heidi ne bi ni primijetio.

 

6. Poštuje vas

Baš kao i on nju, prava će žena znati poštovati svog partnera. To znači da joj nije problem saslušati ga, čak i usred velike svađe. Super cura znat će koje su stvari namijenjene javnosti, a koje nisu. Ona će se potruditi vidjeti njegovu stranu priče i nikad ga neće natjerati da osjeća manje vrijednim. Poštovan partner tako će lakše uzvratiti jednakom mjerom.

 

5. Pušta vas da budete muškarac

Nijedan muškarac ne želi biti s curom koja ga tjera da za doručak jede zrnati sir i voće i odustane od igranja pokera s frendovima. Bez obzira na to koliko se ona toga čini vrijednom, ta će veza završiti na neki nezamislivo užasan način. Ako je ona stvarno super cura, ne samo da joj neće smetati njegovo vrijeme s frendovima, već će se pobrinuti da im ne ponestane piva. Ona mora znati da su muškarci i žene različiti, pa tko i njihove navike. Zato on nju neće spriječiti da ode u šoping s frendicama, a ona ga neće tjerati da otkaže druženje s društvom.

 

4. Ona ne zanovijeta bez dobrog razloga

Još nismo upoznali frajera koji je pristao promijeniti sebe ili svoje navike samo zato mu cura nije prestala prigovarati. Prava cura to zna i svoje bitke bira pažljivo. Ona zna kad se smije uzrujati, a kad jednostavno mora pustiti. S druge strane, ako izađete i ne javite se cijelu noć, a ona vam na to ništa ne prigovori, u katastrofalnoj ste vezi. Strpljive i pažljive cure nikako ne treba uzimati zdravo za gotovo.

 

nastavak na sledecoj stranici..

Stranice: 1 2 3