Ovo su njihove najslabije točke: Vaga ima strah od odbacivanja, a Rak se boji podcjenjivanja, Ribe strahuju od zaborava..

Ovo su njihove najslabije točke: Vaga ima strah od odbacivanja, a Rak se boji podcjenjivanja, Ribe strahuju od zaborava..

3. srpnja 2017. 0 By Admin 1

 

Vage strahuju od tuđeg ogovaranja

Pripadnicima ovog znaka njihov društveni ugled je vrlo bitan, a najveću im nesigurnost predstavlja ideja da drugi o njima pričaju loše, raspredaju o njihovim manama ili krivo tumače njihove postupke.

Strahuju da će ih zbog toga drugi odbaciti te imaju premalo povjerenja u to koliko znače drugima. U stresnim situacijama poprimaju karakteristike “negativnih Ovnova” – postaju agresivni, viču, vrlo su svadljivi …

 

Škorpion ima potrebu da “ispadne pametan”

Pripadnici ovog znaka nemaju puno kompleksa, ali jedna ih nesigurnost često prati – a to je potreba da se doživljavaju dovoljno pametnima ili sposobnima. Ako se osjete izloženim ili ranjivim, misle kako bi to drugi mogli iskoristiti i steći prednost nad njima.

U takvim situacijama poprimaju karakteristike negativnih Bikova – postaju zajedljivi i pasivni.

 

Strijelci strahuju da će ih ljudi zaboraviti

Iako djeluju ne ambiciozno, filozofski nastrojeni pripadnici ovog znaka imaju veliku potrebu da se svide ljudima. Važno im je da ih svi pamte po dobrom, a sve kritike na svoj račun shvaćaju vrlo osobno.

Ako ne dobiju pohvale na račun svog rada ili ponašanja, pojavit će se kompleks manje vrijednosti. Tada poprimaju karakteristike “negativnih Blizanaca” – postaju površni, govore nepovezano, uznemireni su i vrlo neugodni u komunikaciji.

 

nastavak na sledecoj stranici..

Stranice: 1 2 3 4