Koji životinjski TOTEM vas doziva? Onaj koji vas privlači puno govori o vama!

Koji životinjski TOTEM vas doziva? Onaj koji vas privlači puno govori o vama!

4. srpnja 2017. 0 By Admin 1

Medvjed

Simbolika medvjeda

– Primarno značenje duhovne životinje medvjeda je snaga i povjerenje
– Bori se protiv nedaća; poduzima akcije i preuzima vodstvo
– Duh medvjeda ukazuje da je vrijeme za ozdravljenje ili za korištenje iscjeliteljskih sposobnosti kako bi izliječili sebe ili druge
– Medicina medvjeda naglašava važnost samoće, vremena u tišini, odmaranja
– Duh medvjeda omogućava čvrsto stajanje na zemlji

 

Karakteristike medvjeda

Duh medvjeda je jak izvor podrške u teškim vremenima. On pruža hrabrost i stabilne temelje u suočavanju s izazovima. Kad se medvjed pojavi kao duhovni vodič u vašem životu, možda je vrijeme da se borite za svoja uvjerenja i istinu.

Ova moćna životinja će pružiti podršku i snagu. Medvjed je isto tako vodič koji pruža vodstvo u vašem životu ili u životu drugih ljudi. Ova životinja izaziva strahopoštovanje i divljenje zbog svoje snage. Njegova prisutnost izaziva poštovanje.

 

Njegova snaga i snažan stas će vas potaknuti da preuzmete vodeću ulogu u vašem životu i poduzmete akciju bez straha.

Kada prizovete moć totema medvjeda, razmišljajte o kvalitetama unutarnje snage, neustrašivosti, povjerenja u sebe i kako to možete projicirati u svom svijetu.

 

Budući da je medvjed često povezan sa šamanima u mnogim tradicijama, ovaj duh životinje može simbolizirati iscjeliteljske sposobnosti i ulazak u ulogu iscjelitelja. Ako se medvjed pojavi u vašem životu, to također može značiti da je vrijeme da se pobrinete o svojim potrebama za ozdravljenje, bilo na fizičkoj, emocionalnoj ili duhovnoj razini.

Pažljivo razmislite gdje ste i gdje vam je najviše potrebno iscjeljenje. Možete prizvati vodstvo duhovnog medvjeda kako bi usmjerili svoju energiju na konzervativniji ili usredotočeniji način.

 

Medvjed je životinja koja živi osamljeni život. Ako imate medvjeda kao duhovnu životinju vodiča, to može značiti da pronalazite ravnotežu i udobnost u samoći. Prisutnost ove moćne životinje može ukazati na potrebu da se “pregrupirate” i postavite granice, tako da se osjećate ugodno u svom prostoru.

To može biti poziv da nađete vrijeme za sebe daleko od gužve i užurbanosti i odmoriti se u tišini. Duh medvjeda također može biti odličan pomagač kod posvećivanja vremena i energije u introspektivne prakse kao što je samo-propitivanje ili meditacija.

Pozovite duh medvjeda da vam pomogne pronaći vaš centar i jake temelje za prizemljenost koje će vas podržati u zauzetim i bučnim periodima.

 

nastavak na sledecoj stranici..

Stranice: 1 2 3 4 5 6