Koji životinjski TOTEM vas doziva? Onaj koji vas privlači puno govori o vama!

Koji životinjski TOTEM vas doziva? Onaj koji vas privlači puno govori o vama!

4. srpnja 2017. 0 By Admin 1

Sokol

Simbolika sokola

– Sokol je glasnik duhovnog svijeta
– Koristi moć fokusiranja
– Preuzima vodstvo u pravo vrijeme
– Sposobnost viđenja, jasna vizija
– Jaka povezanost s duhom, povećana duhovna svijest

 

Karakteristike sokola

Sokol može uzletjeti visoko i doseći nebesa bez napora. Kao i većina ptičjih totema, ta moćna životinja se često smatra glasnikom koji donosi poruke iz duhovnog i nevidljivog svijeta.

Ako imate sokola kao duhovnu životinju možete biti skloni igri s alatima za gatanje, proricanju te koristiti svoju intuiciju da vas vodi u životu. Rad sa totemom sokola može ojačati vašu sposobnost da se oslanjate na ovu vrstu vodstva.

 

Kad se sokol pojavi u vašem životu, budite pažljivi s obzirom na poruke koje nosi i otvoreni intuiciji. Sokol kao duhovna životinja nas poziva da se usredotočimo na naše svakodnevne obaveze. Kada osjetite prisutnost totema sokola, izbjegavajte ometanja i usredotočite se na trenutni zadatak. U isto vrijeme sokoli se mogu vinuti i letjeti visoko u nebo.

Ova životinja ima moć pružiti potporu u stjecanju više razine perspektive o bilo kojem pitanju ili projektu kojeg treba poduzeti. Kada se pojavi sokol u vašem životu, možda je vrijeme da se manje fokusirate na detalje i usredotočite na višu perspektivu.

 

Oslanjajući se na moć sokola možete jasno vidjeti što je ispred vas i prkositi svim preprekama koje vam mogu biti na putu. Specifičan način na koji vodstvo sokola radi je način da koristi visoku razinu i jasnu, fokusiranu viziju dok usmjerava vaše postupke.

Sokol je ptica grabežljivica. Kada imate ovu životinju kao duhovnog vodiča, to naglašava vašu sposobnost da vodite i utječete na druge ljude. Kad je sokol prisutan u vašem životu, to bi moglo značiti da je vrijeme da preuzmete više inicijative i budete aktivni.

 

Sokolovi simboliziraju moć promatranja. Vodstvo ovog duha životinje može također ukazivati na to da imate mogućnost studiranja situacije prije poduzimanja akcije. Promatrajte situaciju i djelujte u pravo vrijeme.

Sokol kao duhovna životinja je povezana sa snagom vizije. Ako imate sokola kao totem, imate ili razvijate sposobnost da vidite jasno i imate snažne vizije. Možda čak koristite vidovitost kako bi ostvarili svoje ciljeve u životu i komunikaciju s drugima.

 

Baš kao što sokol može vidjeti vrlo detaljno na velikim udaljenostima, možda ćete biti u mogućnosti da vidite ono što drugi ne vide. Možete imati afinitet prema razotkrivanju velikih životnih misterija i proricanja u jednom ili drugom obliku.

Kada imate sokola kao duhovnu životinju, možda imate prirodnu sklonost za primanje vizije, bilo u snovima ili

u budnom stanju. Moć ove životinje podržava vaše ekstra senzorne sposobnosti i intuiciju. Totem sokola snažno je povezan s duhovnim sferama.

Kad se pojavi u vašem životu, pozvani ste da iskoristite pažnju i iskustvo ka brzom duhovnom razvoju. Kako budete razvijali svoj odnos sa totemom, možete dobiti inspiraciju za osjećanjem potpunije vezu s duhom.

 

nastavak na sledecoj stranici..

Stranice: 1 2 3 4 5 6