Želite upoznati MUŠKARCA IZ SNOVA? Evo kako ćete to ostvariti pomoću ovih 5 PRAVILA!

Želite upoznati MUŠKARCA IZ SNOVA? Evo kako ćete to ostvariti pomoću ovih 5 PRAVILA!

4. srpnja 2017. 0 By Admin 1

Pravilo # 4 – Budite društveni i izlazite

Za one koji još uvijek misle da je ovo pravilo banalno, jeste li čuli za šest stupnjeva odvojenosti? To je nevjerojatna teorija da smo svi mi samo šest koraka ili manje udaljeni od bilo koje druge osobe koju ćemo ikada sresti. Tako da je između vas i vašeg partnera iz snova lanac “prijatelj od prijatelja” dug samo šest koraka ili manje!

 

Idite vani i družite se, otiđite na festivale, zabave ili domjenke. Upoznat ćete puno novih zanimljivih ljudi, a možda čak i ukrstite put s nekim posebnim.

 

Pravilo # 5 – Slušajte svoju intuiciju

Kada ne tražite aktivno svog partnera iz snova, ne možete pretpostaviti da će vam on jednostavno pasti ravno u krilo! Morate vjerovati svojoj intuiciji, ona će vam reći kada trebate djelovati.

 

Kada upoznate nekoga tko duboko  rezonira s vama, ne dopustite da vam izmakne! Na vama je da kontrolirate svoju sudbinu, da djelujete i istražite mnoge životne mogućnosti. Mala djela mogu promijeniti vaš cijeli život.

 

To može biti nešto jednostavno, kao razmjena osmijeha s prekrasnim strancem. Čak i ako se usputno upoznate s nekim,  možete otkriti kako je to osoba ona za kojom ste čeznuli!

 

atma.hr

Stranice: 1 2 3