ŽIVOT nosi razne situacije, ali ovo je SIGURNO: 15 tipova u koje ćete se zaljubiti prije ili kasnije!

ŽIVOT nosi razne situacije, ali ovo je SIGURNO: 15 tipova u koje ćete se zaljubiti prije ili kasnije!

4. srpnja 2017. 0 By Admin 1

 

1. Brat vaše prijateljice. ‘Znate što bismo trebale napraviti? Trebale bismo otići u Markovu sobu i slušati njegove albume, i mirisati njegove parfeme, i isprobavati njegove majice. Onako… čisto iz zabave!’ Bez brige, svi smo to prošli…

 

2. Fiktivni lik. Možda je u pitanju lik iz vaše omiljene serije, možda glavni junak vašeg najdražeg romana, a možda čak i fiktivna verzija neke stvarne osobe, no jedno je sigurno – prije ili kasnije uhvatit ćete se kako maštate o tome kako bi veza vas i XY-a bila savršena, samo da on postoji u stvarnom životu.

 

3. Konobar. Ili cocktail majstor. Ili prodavač u vašem odjednom omiljenom dućanu. Uopće ga ne poznajete, susrećete ga posvuda, i nerijetko maštate o njemu. I njegovim savršenim očima. I guzi. I što biste mu sve radili samo da vam se ukaže prilika. A vjerojatnost za to je sve veća otkako se intenzivno truditi sve češće ‘slučajno’ naletjeti na njega.

4. Vaša potpuna suprotnost. On je punker, vi ste nježna princeza, no svejedno maštate o njemu i tome kako biste zapravo bili poprilično neobičan i zabavan par.

 

5. Prijatelj vašeg dragog. Ok, nije da biste se upustili u ovu priču, no u nekom paralelnom svemiru u kojemu ne biste bili s vašim dragim, definitivno biste njegovog najboljeg prijatelja doživljavali kao preslatkog, šarmantnog, zavodljivog i zabavnog kandidata za ozbiljnu vezu.

 

nastavak na sledecoj stranici..

Stranice: 1 2 3