ŽIVOT nosi razne situacije, ali ovo je SIGURNO: 15 tipova u koje ćete se zaljubiti prije ili kasnije!

ŽIVOT nosi razne situacije, ali ovo je SIGURNO: 15 tipova u koje ćete se zaljubiti prije ili kasnije!

4. srpnja 2017. 0 By Admin 1

6. Dečko vaše prijateljice. Ako nikada niste razmišljali o tome kako bi bilo biti u vezi s dečkom vaše dobre prijateljice, ili lažete, ili vaša prijateljica ima očajan ukus za frajere.

 

7. Vaš rođak u petom koljenu. Da, potajno ćete se uvijek pitati bi li bilo incestuozno biti u vezi s njim. Redovito ćete doći do zaključka da bi iako ste toliko daleka rodbina da zapravo i niste sigurni na koji ste način točno u rodu. No zato ćete i dalje uživati u razgovorima s njim i zagrljajima prilikom kojih ćete uvijek iznova konstatirati kako savršeno miriše.

 

8. Zločesti frajer. On ne može biti veći stereotip nego što postoji. Znate da veza s njim nema nikakve budućnosti, da je užasan izbor za vas, no svejedno ga ne uspijevate izbaciti iz glave.

 

9. Autoritativna figura. On je poprilično stariji od vas, no prokleto je šarmantan. Možda je profesor na vašem fakultetu ili vaš šef, no sva ta moć definitivno samo pridonosi njegovom šarmu i privlačnosti. Upravo zbog svoje pozicije on je za vas zabranjeno voće, no to ne znači da ne smijete maštati o njemu, a što redovito činite.

 

10. Nedostižni frajer. Između vas je oduvijek postojala određena kemija, no kada ste vi bili single, on je bio u vezi, a sada kada ste vi u vezi, on je ponovno bacio oko na vas. Onda se dogodi period da ste oboje single, ali je on baš u tom trenu na putu oko svijeta. Ah, možda u nekom drugom životu…

 

nastavak na sledecoj stranici..

Stranice: 1 2 3