ŽIVOT nosi razne situacije, ali ovo je SIGURNO: 15 tipova u koje ćete se zaljubiti prije ili kasnije!

ŽIVOT nosi razne situacije, ali ovo je SIGURNO: 15 tipova u koje ćete se zaljubiti prije ili kasnije!

4. srpnja 2017. 0 By Admin 1

11. Kolega s posla. Mjesecima ste se trudili zbližiti se s nekim tko radi s njim da biste se na kraju relativno zbližili i s njim i shvatili da je frajer čista dosada. No svejedno, i dalje je melem za vaše oči.

 

12. Seksi stranac. Upoznali ste se dok ste bili na studentskoj razmjeni, ili kada je on bio na ljetovanju u vašoj zemlji. I on i njegov naglasak su vam bili opasno seksi, no surova je realnost da su se prokleti kilometri ispriječili između vas.

 

13. Frajer koji nikada neće biti vaš. On je vama opasno seksi, vi nažalost njemu niste. Ne zato što ga niste vrijedni nego zato što jednostavno niste njegov tip. Ali samo da se zna, u vašoj ste glavi vas dvoje opasno seksi par.

 

14. ‘Prijatelj’. On vam je oduvijek bio najbolji prijatelj i uvijek ste ga na neki način doživljavali kao brata. Sve dok niste shvatili da zapravo jako dobro izgleda i da se odlično slažete i da veza s njim uoće ne zvuči kao luda ideja…

 

15. Frajer kojeg ste vidjeli jedan jedini put. Nemate pojma tko je, otkud je, niti kakav je, ali se zato još uvijek sjećate njegovog osmijeha, i odjeće, i tog čarobnog trenutka kada ste ga ugledali i kada su vam leptirići zalepršali trbuhom. Još uvijek se potajno nadate da ćete opet negdje nekad naletjeti na njega.

 

magic-whisperer.info

Stranice: 1 2 3