NE BUDI LAKA ŽENA, VEĆ ONA KOJU JE LAKO VOLETI: Samo ovakve žene su za muškarce prava PREMIJA!

NE BUDI LAKA ŽENA, VEĆ ONA KOJU JE LAKO VOLETI: Samo ovakve žene su za muškarce prava PREMIJA!

5. srpnja 2017. 0 By Admin

Verujte da muškarci na kilometar mogu da nanjuše očajnicu. To da ti je muškarac potreban – bilo zbog materijalne ili emotivne sigurnosti, je nešto što se i te kako vidi. I to je ono što muškarce izuzetno odbija.

 

Privlače ih žene koje ne pripadaju nikome – svoje, nezavisne i slobodneSvako pravo muško kraj sebe prvenstveno želi ravnopravnu partnerku, a ne klinku. Razlika nije u broju godina, već u samostalnosti i zrelosti. A to su odlike koje se već iz daleka vide, podjednako kao i očaj.

 

Biti odrasla, samostalna žena znači prvenstveno biti uzdignuta iznad sopstvenog pola i uopšte podele na polove. To znači biti odrastao, samostalan, sposoban čovek. To podjednako važi i za muškarce i za žene, međutim žene češće zauzimaju ulogu podređenih, zavisnih i nesposobnih jedinki. Žene čekaju princa, žene očekuju nekoga da ih spasi od sopstvenog života, a onim pravim smatraju muškarca koji razrešava njihove životne probleme.

 

Ne hvataj se za njega kao za slamku, već stani uspravno i zgrabi ga za đoku!Istina je da nikada nećeš biti srećna i da će kraj tebe svaki muškarac biti pogrešan sve dok od drugih budeš očekivala ono što sama ne možeš ili ne umeš.

 

Da bi ostvarila zrelu vezu potrebno je da uzmeš stvari u svoje ruke i prestaneš da izigravaš nemoćnu devojčicu kojoj je ljubav spas.

 

Svaki put kada pokušaš sebe muškarcu da nametneš kao prioritet, vezuješ mu ruke, sputavaš ga i oduzimaš mu priliku da te voli.

 

Ako želiš da se muškarac trudi oko tebe, pokaži mu da ti nije potreban

 

Ne, ovo nije savet kako da izmanipulišeš muškarca da te voli, ovo nije savet kako da se pretvaraš da bi zavela bilo koga. Radi se o tome da postaneš kvalitetna i potpuna osoba, bez obzira na to da li trenutno u tvom životu postoji neko značajan ili ne; da postaneš i ostaneš slobodna ili nezavisna – bilo da si u vezi ili ne; da ne pripadaš nikome drugome do samoj sebi – jer samo tada i možeš istinski nekoga voleti.

 

nastavak na sledecoj stranici…

Stranice: 1 2 3 4