NE BUDI LAKA ŽENA, VEĆ ONA KOJU JE LAKO VOLETI: Samo ovakve žene su za muškarce prava PREMIJA!

NE BUDI LAKA ŽENA, VEĆ ONA KOJU JE LAKO VOLETI: Samo ovakve žene su za muškarce prava PREMIJA!

5. srpnja 2017. 0 By Admin

Tvoja nezavisnost, sposobnost, sloboda je ono što će muškarca naterati da i sam radi više na sebi i postane bolja osoba – upravo je to onaj pravi trud koji svako mora ulagati u vezu.

 

Tek kada mu jasno staviš do znanja da ćeš bez problema otići onog momenta kada te ne bude tretirao kako treba, jer je i bez njega tvoj život sjajan, imaš osnovu za pravu ljubav i vezu. Tek kad si kraj nekog zato što ga želiš, a ne zato što ti je potreban, oslobađaš i njega da ti pruži najbolje od sebe – zato što tako želi, a ne zato što mora da te ne bi izgubio.

 

Emotivne ucene te srozavaju u njegovim očima

Kada smo malo pre rekli da treba da mu staviš do znanja da uvek možeš da odeš – ovo nikako ne treba shvatiti u formi ucene. To treba da bude prosta činjenica tvog postojanja. Celokupan tvoj život i tvoje ponašanje treba da bude svedočanstvo tvoje slobode i nezavisnosti. A činenica da uvek možeš otići nije pretnja, već logična posledica tvoje slobode. Na kraju krajeva, to znači da isto može učiniti i on.

 

Ucenjujemo iz straha, ucenjujemo iz slabosti, zavisnosti, iz žeje da imamo, da posedujemo… razloga je mnogo, a svaki čini nesrećnima i nas i naše “žrtve”, jer ne ostavlja  prostor da budemo ono što zaista jesmo.

 

Vi niste tu da jedno drugo držite za povodac, već da jedno u drugome uživate i da zajedničkim snagama gradite svoju budućnost. Vezanih ruku se malo toga može postići.

 

nastavak na sledecoj stranici…

Stranice: 1 2 3 4