NE BUDI LAKA ŽENA, VEĆ ONA KOJU JE LAKO VOLETI: Samo ovakve žene su za muškarce prava PREMIJA!

NE BUDI LAKA ŽENA, VEĆ ONA KOJU JE LAKO VOLETI: Samo ovakve žene su za muškarce prava PREMIJA!

5. srpnja 2017. 0 By Admin

Ljubav s vezom i ljubav bez veze

Ljubav je takođe nešto što postoji nezavisno od veze i baš zato nas drži u vezi. Mnogo je veza u kojima je jako malo ili nimalo ljubavi, kao što i bez veze možemo biti ispunjeni ljubavlju. Činjenica da nekoga volite ne znači da sa tom osobom treba da provedete život. Ljubav je sila koja oplemenjuje naše postojanje, a ne sila koja nas sputava, porobljava i lancima vezuje.

 

Ljubav je ono što počinje od sebe i preliva se na svet oko nas. Možemo je deliti na vrste, ali u suštini ljubav je uvek jedna ista, duboka i suštinska, čista – bilo da njome volimo sebe, život, boga ili bližnjeg svoga. Ljubav je bezinteresna – ona ne zahteva ništa za uzvrat, ona je sama sebi dovoljna i ispunjujuća. Zato nema većeg blagoslova nego voleti.

 

Mi zaista možemo voleti one koji su kilometrima udaljeni od nas i biti srećni… podjednako kao što možemo i život provesti sa osobom koju samo mislimo da volimo i kraj koje nikako da postanemo srećni.

 

I upravo zato će muškarac samo istinski slobodnu ženu smatrati premijom u ovoj životnoj lutriji – jer u njoj prepoznaje ljubav. Ljubav ne pritiska, ljubav oslobađa. Onaj ko je ispunjen ljubavlju može biti sam, ali nikada neće biti usamljen. Kada jednom postaneš takva žena, svako će želeti parče tvog raja…

 

(besnopile)

Stranice: 1 2 3 4