KAKO VRATITI STARU LJUBAV! Biku recite da je bio u pravu, Lavu laskajte, za milost Škorpije morate aktivno djelovati, a kod Jarca prolazi samo brutalna iskrenost..

KAKO VRATITI STARU LJUBAV! Biku recite da je bio u pravu, Lavu laskajte, za milost Škorpije morate aktivno djelovati, a kod Jarca prolazi samo brutalna iskrenost..

6. srpnja 2017. 0 By Admin 1

Je l’ ga još voliš? -Da. Jesi ikad prestala? -Ne. Bilo je dana kad mi je falio manje, kad se nisam mogla sjetit njegovog osmijeha, mirisa, pogleda, ali nikad nije prošao dan a da na tren nisam pomislila na njega.

Nakon prekida ponovno uspostaviti odnos vrlo je teško, ali horoskopski vodič nam može olakšati otvoriti vrata i omekšati partnera. Slijedite sljedeće savjete i vrlo brzo ćete biti ponovno u zagrljaju.

 

 

Ovan

S Ovnovima ne pomaže suptilnost. Ne hodajte uokolo čekajući da on nešto primijeti. I ni slučajno nemojte čekati «pravi trenutak» za pomirbu, zbog toga što ovnovi vrlo brzo uskaču u nove veze. Jednostavno recite da se kajete, želite da vam oprosti i da obećavate da se više neće ponoviti. Nakon toga se držite riječi, zbog toga što ovnovi ne toleriraju prekršena obećanja. Ako baš želite učiniti nešto dodatno za svoga partnera javno se ispričajte, na taj način ćete nahraniti njegov ego i ispuniti ga srećom.

 

 

Bik

Najtvrdoglaviji znak. Ako ste se oko nečega posvađali, prvo mu morate jasno dati do znanja da je on bio u pravu. Recite kako je on od samog početka imao potpuno pravo vezano uz tu temu. Sve dok to ne napravite od pomirbe ništa. Učvrstite svoj plan tako što ćete mu reći da shvaćate kako je pametniji i kako ćete i u buduće njega slušati. Na taj način ćete ga osloboditi strahova i obećati dominaciju.

 

 

 

Blizanci

Pošaljite šaljivu ispriku. Ništa neće oduševiti blizanca kao dobro sročen humor. Ako ste napravili ozbiljnu pogrešku, morat ćete se malo više potruditi i biti dosjetljiviji. Ne pokušavajte ga zvati jer on nije tip koji će pokraj telefona čekati da zazvoni, ali ako želite izglačati stvari ne smijete prekinuti komunikaciju. Pokažite otvorenost i spremnost na ponovna druženja. Ne plačite i ne histerizirajte.

 

Rak

Da biste se pomirili s rakom trebat će vam mnogo strpljenja, ukusa i takta. Ne naglašavajte svoju pogrešku, i ni slučajno se ne šalite na taj račun. Recite mu kako jednostavno ne možete živjeti bez njegove ljubavi. Ako to ne upali pripremite večeru i učinite sve kako biste izbjegli bilo kakav oblik neslaganja. Neka osjeti vašu ljubav, odvojite što više vremena, pažljivo slušajte što vam priča, slažite se s njegovim tezama. Kako rakovi sporo pale, možda ćete ovo morati ponoviti i par puta.

 

nastavak na sledecoj stranici..

Stranice: 1 2 3