Ako želis ROMANTIKU izaberi muškarca rodjenog u znaku BIKA, ako ti je samo do avanture ŠKORPIONA, a OVOG, ako želis da  budeš njegova KRALJICA…

Ako želis ROMANTIKU izaberi muškarca rodjenog u znaku BIKA, ako ti je samo do avanture ŠKORPIONA, a OVOG, ako želis da budeš njegova KRALJICA…

12. kolovoza 2017. 0 By Admin 1

VAGA (23.9. – 22.10.) LIBRA

Sve dok vas pazi i mazi, čuva kao malo vode na dlanu, govori vam da vas voli i pokazuje to sitnim, ali bitnim znacima pažnje, nećete se buniti. Ipak, može on i mnogo više, naročito kada u drugi plan gurne sopstvenu egocentričnost i sujetu, zbog čega vam je, na prvi pogled, bio tako intrigantan. Ako vam dokaže da bar nešto od onog što je započeo, može brzo i da dovrši, zadiviće vas.

 

ŠKORPIJA (23.10.- 22.11.) SCORPIO

Vaš parner uživa u svim zadovoljstvima koje život pruža i to punim plućima.. Ali, ako je toliko opčinjen vama da se odrekao svojih želja u vašu korist, i ako vam prašta i mane, a vaše vrline kuje u zvezde, na dobrom ste putu da budete ona kojoj će, zbog njega, zastati dah. Jer, može se odreći svih svojih poroka, baš onda kad ste pomislili da je nestala ona nit koja vas je spajala.

  STRELAC (23.11.- 21.12.)  SAGITARIUS

Spadate u jedan od najmaštovitijih znakova, pa vašem partneru nije lako da vas prati. Svoje želje uglavnom pretvarate u stvarnost tako što putujete i družite se sa poznatim i uticajnim ljudima. Ipak, adut kojim vas voljena osoba može oboriti s nogu je njegova privrženost, briga i pažnja sa kojom vodi računa o onome što vam je najvažnije – vašoj emotivnoj vezi i vašoj porodici.

 

nastavak na sledecoj stranici..

Stranice: 1 2 3 4