Ako želis ROMANTIKU izaberi muškarca rodjenog u znaku BIKA, ako ti je samo do avanture ŠKORPIONA, a OVOG, ako želis da  budeš njegova KRALJICA…

Ako želis ROMANTIKU izaberi muškarca rodjenog u znaku BIKA, ako ti je samo do avanture ŠKORPIONA, a OVOG, ako želis da budeš njegova KRALJICA…

12. kolovoza 2017. 0 By Admin 1

JARAC (22.1.- 20.1.)  CAPRICORNUS

Ukoliko bi vaš praktični, ali intuitivni partner shvatio kako se iza vaše maske ozbiljnosti i nezavisnosti, krije želja za ostvarivanjem vaših skrivenih, ali najvećih snova i potreba, bio bi na dobrom putu da vas zadivi. Ukoliko bude razumeo vaše želje i podržao vašu kreativnost tako što će vam omogućiti da se posvetite umetnosti, dizajnu, pisanju, slikanju ili komponovanju, umećete da to cenite.

 

VODOLIJA (21.1.- 19.2.) AQUARIUS

On može da izdrži bez hrane i vode, ali ne može bez vašeg divljenja i zato mu ga ne uskraćujte, ako želite da zadržite njegovu pažnju, bez obzira na to koliko god zanosno da izgledate. Više od izgleda, imponuje mu vaš profesionalni i društveni položaj, pa će vas pratiti u stopu i davati vam bezrezervnu podršku na vašem putu ka uspehu. Samo kad na to pomislite, priznaćete – zastane vam dah.

 

RIBE  (20.2.- 20.3.)  PISCES

Ukoliko je spreman da zajedno sa vama živi u paralelnom svetu realnosti, vaših želja i maštanja, vaš partner ima sve šanse da vas ostavi bez daha. Njegovo interesovanje ili poznavanje okultnih tema i neobičnih pojava može istovremeno biti i put do vašeg srca, ali tek kada se bude potrudio da razume vaše prave potrebe i snove i pomogne vam da ih pretočite u stvarnost, ostaćete bez reči.

 

conopljanews.net

Stranice: 1 2 3 4