Kako se udvaraju i kako zavode: Vaga osvaja sa lakoćom, Ovan je direktan, a OVAJ znak čini čuda da zavede, a onda bez imalo kajanja će vas ostaviti..

Kako se udvaraju i kako zavode: Vaga osvaja sa lakoćom, Ovan je direktan, a OVAJ znak čini čuda da zavede, a onda bez imalo kajanja će vas ostaviti..

12. kolovoza 2017. 0 By Admin 1

BLIZANCI (22.5.- 21.6.) GEMINI

 

 ON je neodoljivo zabavan, šarmantan i toliko informisan o svemu, da vam dodje da ga uzmete za ruku, odvedete kući i predstavite ukućanima kako bi i njih zadivio kao što je vas. I dok ga vi doživljavate kao potencijalnog kućnog ljubimca, on je već završio pola posla u svojoj nonšalantnoj zavodničkoj delatnosti: dok vi nasmejani budete čitali njegovu poruku na svom mobilnom telefonu, već ćete biti u njegovom zagrljaju.

 

ONA izgleda kao devojčica, a često se baš tako i ponaša kada želi da vas zavede i osvoji. Kao kameleon, prilagodjava svoje ponašanje, garderobu, pa čak i stavove (o globalnom zagrevanju, ozonskoj rupi i ponašanju Paris Hilton u zatvoru) vašim ili približno onima koji će se vama svideti. Flertovanje je sastavni deo njenog karaktera, mada brzo gubi interesovanje kad primeti da ste „zagrizli“. Ako joj stalno izmičete, žena Blizanac trčaće za vama.

 

 

   RAK (22.6. – 22.7.) CANCER

 

ON se svidja i vašoj mami i vašoj baki (o drugaricama i sestrama da ne govorimo), a vama prostruji divno osećanje kad vas samo pogleda onim svojim očima odanog psetanceta koje će vam se radovati kad god vas ugleda. Istina, naslušaćete se priča o njegovom detinjstvu, bakama i dekama, tetkama i kolačima, što mu neće smetati da, dok o njima priča, zaneseno pilji u vaš dekolte. I kada sa društvom bude nazdravljao u kafani, budite sigurni da i tada razmišlja – o vama.

 

 

ONA ume sa svakim muškarcem, može da zavede i osvoji koga god poželi, samo ako hoće. Ženstvena i brižna, izazovna i puna razumevanja u isto vreme, potrudiće se da uživate u pogledu na nju koliko ćete uživati i dok se budete sladili tortom i kolačima koje će umesiti samo za vas. Kada vam bude pričala o deci svoje sestre i njihovim nestašlucima, shvatićete da je ona prava žena za vas.

 

nastavak na sledecoj stranici..

Stranice: 1 2 3 4 5 6