Kako se udvaraju i kako zavode: Vaga osvaja sa lakoćom, Ovan je direktan, a OVAJ znak čini čuda da zavede, a onda bez imalo kajanja će vas ostaviti..

Kako se udvaraju i kako zavode: Vaga osvaja sa lakoćom, Ovan je direktan, a OVAJ znak čini čuda da zavede, a onda bez imalo kajanja će vas ostaviti..

12. kolovoza 2017. 0 By Admin 1

LAV (23.7.- 22.8.) LEO

 

ON će se potruditi da vas zadivi već pri prvom susretu pričama o svojim uspesima na školskim takmičenjima, sportskom terenu i divljenju koje izaziva kod klinaca iz komšiluka. Ako ga kojim slučajem budete pitali koji je znak, budite sigurni da će vam odgovoriti: “A zar se to ne vidi?“ Džentlemenski maniri i osećaj da su svi pogledi uprti u vas kada ste sa njim, učiniće da se pored Lava osetite kao da ste na vrhu sveta.

 

 ONA pleni atraktivnom pojavom, pozom i stavom u kojem ćete prepoznati i malo glume i malo blefa, a sve će vam se neodoljivo dopasti do te mere da ćete zadivljeni slušati čak i zveckanje njenog nakita. Svejedno da li je kosu skupila ili pustila da joj slobodno pada po ramenima, ona svoju ljupku glavicu drži kao da na njoj ima krunu.I to sa lakoćom kao da je to nešto sasvim prirodno. Iako uživa u divljenju udvarača i obožavalaca, dopustiće vam da je osvojite samo ako ona proceni da ste vredni njene pažnje.

 

 

DEVICA (23.8. – 22.9.) VIRGO

 

ON će se već pri prvom susretu potruditi da vas zadivi poznavanjem većine tema iz oblasti nauke, privrede, ekonomije, automobilizma, gradjevinarstva, ali i praktičnih detalja iz svakodnevnog života. Objasniće vam kao da je to nešto najnormalnije na svetu da kocka leda koju je slučajno dodirnuo stavljajući je u vašu čašu, ne može biti izvor nijedne zaraze zbog njene izuzetno niske temperature.Strpljivo će vas slušati dok mu se budete jadali zbog male plate, ropskog rada i nerazumevanja vašeg šefa, pa ćete vrlo brzo shvatiti da će odana Devica uvek biti tu kada vam je potrebna.

 

ONA je ljupka, pričljiva, pomalo uzdržana što je čini intrigantnom za suprotni pol, često manekenski gradjena (pogotovo dok je mlada), pa lako zavodi i osvaja muškarce u kojima se radja želja da je tako dragocenu sačuvaju samo za sebe. Ume dugo i pomno da vas sluša dok joj pričate o bilo kojoj temi, a pogotovo je osetljiva na tudju muku i probleme, pa ćete u njoj uvek imati rame za plakanje.

 

nastavak na sledecoj stranici..

Stranice: 1 2 3 4 5 6