Najodanija žena Zodijaka? Očaravajuća ljubavnica, puno traži – puno daje!

Najodanija žena Zodijaka? Očaravajuća ljubavnica, puno traži – puno daje!

12. kolovoza 2017. 0 By Admin 1

 

Prijateljstvo

Imate prijateljicu koja vam je u spomenar u osnovnoj školi napisala „najbolje prijateljice zauvijek“? Ako ste godinama poslije i dalje najbolje prijateljice velika je vjerojatnost da je ta prijateljica rođena u znaku Bika. Svoja prijateljstva shvaća ozbiljno, njeguje ih, a svojim prijateljima nesebično se posvećuje te im ostaje lojalna.

 

Zauzvrat, od prijatelja očekuje jednaku lojalnost i ako bude tako prijateljstvo će trajati zauvijek. Za sreću nije joj potrebna horda prijatelja, njen je moto kvaliteta prije kvantitete, i to vrijedi za većinu područja njenog života, ne samo prijateljstvo. Ljude koji joj se ne sviđaju prije će ignorirati nego započinjati svađu s njima.

 

 

Izgled

Velike, ekspresivne oči sa spuštenim kapcima, punije senzualne usne, vitak, elegantan vrat, širi grudni koš i krupnija građa neke su od fizičkih odlika tipične žene Bika. Vrat je dio tijela kojim vlada ovaj znak pa je u Bikica vrlo često izražajan i vole ga istaknuti ogrlicama, lančićima, šalovima, maramama.

 

Građa tijela obično je robusnija te su srednje visine ili malo ispod prosjeka. Lice je obično četvrtasto ravnih crta, dok je glava prilično okrugla. Imaju manje uši priljubljene uz glavu te okruglu, nekad i bucmastu bradu sa šarmantnom rupicom. Nos je obično kraći s podignutim vrhom i proširenim nosnicama. Krase ih blage i nježne oči te pogled ‘kao u psića’ i pripadnici jačeg spola teško odolijevaju zavodljivom šarmu kojim te oči zrače.

 

Većina Bikica može se pohvaliti odličnim stasom te i u starijoj dobi izgledaju mladoliko, svježe i snažno.

 

 

nastavak na sledecoj stranici..

Stranice: 1 2 3