Najodanija žena Zodijaka? Očaravajuća ljubavnica, puno traži – puno daje!

Najodanija žena Zodijaka? Očaravajuća ljubavnica, puno traži – puno daje!

12. kolovoza 2017. 0 By Admin 1

 

Stil

Bikičin životni moto kvaliteta prije kvantitete snažno je očituje i u njenom odjevnom stilu. Kupuje samo kvalitetnu robu sašivenu od najfinijih materijala, a poznata je i po svojoj sklonosti dizajnerskoj odjeći.

U ormaru tipične Bikice uvijek će se naći kostim ili odijelo šivano po mjeri jer ova žena zna da odjeća koja savršeno pristaje nikad neće izaći iz mode.

 

Praktične, otmjene i s puno ukusa, Bikice će prije izabrati cipele na ravnu petu s diskretnim ukrasom na njima nego štikle te besprijekorno sašivene hlače nego mini suknju. Njihova suptilnost jasna je i u izboru boja koje preferira, redom neutralne i pastelne poput bež, boje bjelokosti i kaki sa smeđim ili zlatnim akcentima. Međutim, odlično joj stoje i ružičasta i zelena.

 

Što se tiče frizure i make-upa, njen zaštiti znak su ‘smokey eyes’ i duga, raskošna kosa. Nikad joj nije žao dati više novaca kako bi njena kosa bila što ljepša, a najdraži su joj proizvodi oni koji kosi daju volumen i lijepo miriše.

 

Bikica će u kupovinu uvijek ići planirano i neće ‘bezglavo’ lutati dućanima. Pri tome će dobro proučiti od kakvih materijala je ta roba izrađena jer jeftina sintetika ne dolazi u obzir. Imaju i jednu simpatičnu naviku – mirišu materijale kako bi bile sigurne da su prirodni i kvalitetni.

 

 

zadovoljna.hr

Stranice: 1 2 3