NEDELJNI LJUBAVNI HOROSKOP od 14. do 20. avgusta: Ribe pred teškom odlukom, Bika čeka vatreni vikend, a Lavovima će ljubavni život prosto blistati..

NEDELJNI LJUBAVNI HOROSKOP od 14. do 20. avgusta: Ribe pred teškom odlukom, Bika čeka vatreni vikend, a Lavovima će ljubavni život prosto blistati..

12. kolovoza 2017. 0 By Admin 1

Rak

Pravo je vreme da stupite u kontakt sa nekim starim prijateljem ili sa nekom osobom sa kojem ste imali hemiju i vatru koju jedno drugom nikad niste priznali. Postoji nešto što je ostalo u vašem srcu i upravo ponedeljak je povoljan da to izbacite iz sebe, a postoji i mogućnost ponovnog druženja.

 

Posao će vas opteretiti sredinom nedelje, pa nećete imati mnogo vremena za ljubav. Od petka, pa do kraja vikenda, vaša moć ubeđivanja će biti impresivna. Iskoristite je da poboljšate odnose u vezi, a ne za manipulisanje.

 

Lav

Vaš način da iskažete romantiku i ljubav se neće najbolje uklopiti sa drugom stranom početkom nedelje, što bi moglo izazvati niz komplikacija u komunikaciji. Nema načina da se stvari poprave, osim razgovorom, razmišljanjem i međusobnim razumevanjem. Ne budite toliki osobenjak.

 

Od srede do petka, vaš ljubavni život će prosto blistati. Budite spremni da ostvarite nove kontakte. U petak očekujte uzbudljiv susret. Za vikend ćete želeti da budete sami i to će vam jako prijati. Nemojte preterivati u tome. Napravite balans i pronađite malo vremena i za druge ljude.

 

Devica

Početkom nedelje će vam prijati susreti “jedan na jedan”. Vodite računa da ne preterate u tome i ne ugušite svog partnera. Možda će on ipak žeteti da bude u društvu i van kuće, pa bi moglo doći do nesuglasica. Razgovarajte i pokušajte da napravite balans.

 

U sredu i četvrtak će vaša plemenita i humana strana doći do izražaja. Vaš partner neće želeti da vas opetrećuje problemima i pokušaće da ih sakrije, ali vi čitajte između redova i nađite mu se na usluzi, a karma će vam vratiti za vikend, šta god da uradite.

 

 

nastavak na sledecoj stranici..

Stranice: 1 2 3 4