NEDELJNI LJUBAVNI HOROSKOP od 14. do 20. avgusta: Ribe pred teškom odlukom, Bika čeka vatreni vikend, a Lavovima će ljubavni život prosto blistati..

NEDELJNI LJUBAVNI HOROSKOP od 14. do 20. avgusta: Ribe pred teškom odlukom, Bika čeka vatreni vikend, a Lavovima će ljubavni život prosto blistati..

12. kolovoza 2017. 0 By Admin 1

Vaga

Početkom nedelje vodite računa da ne propustite nešto pozitivno i lepo samo zato što sudite o knjizi na osnovu korica. Posvetite se i pridajte više važnosti nekome kome je stalo do vas. Mogli biste otkriti neke novine koje nikako niste očekivali.

 

Sreda, četvrtak i petak su dani vrlo povoljni za upoznavanje novog partnera s obzirom da će vam društveni život biti uzbudljiviji nego inače. Vikend bi vam mogao doneti katastrofu u ljubavi. Ako se to dogodi, ne očajavajte. To je uvod za veliku sreću.

 

Škorpija

Sve stvari vezane za vaš ljubavni život će vam u ponedeljak delovati obećavajuće i dobro. Pazite da se ne zanesete previše i ne poverujete u nečija slatkorečiva i lažna obećanja. Sredinom nedelje moglo bi vam se dogoditi da, ako ne budete poveli računa, srce bude slomljeno, a vi povređeni. Ostanite prizemljeni.

 

Za vikend će vaša strastvena priroda biti posebno izražena i očekuju vas jake emocionalne turbulencije. Pazite da ne budete previše posesivni.

 

Strelac

Pazite se nekoga ko je non stop u pokretu, ima mnogo obaveza i nemiran duh. Takva osoba bi vas mogla izludeti i poremetiti vaš život i obaveze. Ako imate momka, u utorak , sredu i četvrtak ćete biti ušuškani u ljubavi, romantični i nežni… nemojte preterivati. Izađite malo napolje, kako se ne biste brzo zasitili jedno drugog

 

. Za vikend će slobodnim propadnicima ovog znaka biti veoma zabavno. Bićete veoma atraktivni i puni pozitivnog duha i energije. Za vikend, ako budete umorni, nađite način da izbegnete žurku i dobro se odmorite.

 

 

nastavak na sledecoj stranici..

Stranice: 1 2 3 4